افشای علت عدم توافق پرسپولیس با طاهرخانی

فارس نوشت: مدافع فصل گذشته استقلال به دلیل خواسته هایی که هنگام مذاکره داشت با پرسپولیس به توافق نرسید.

شاهین طاهرخانی که قرار بود هفته گذشته در باشگاه پرسپولیس حاضر شود اما به دلیل تاکید بر مذاکره باشگاه با مدیربرنامه هایش حضورش در جمع سرخپوشان منتفی شد، به یکباره امشب سر از باشگاه پرسپولیس در آورد.

امشب که آخرین فرصت نقل و انقالات است، این بازیکن بعد از یک هفته کش و قوس و برطرف شدن ناراحتی کادرفنی پرسپولیس از وی بابت رفتار هفته گذشته او، در باشگاه پرسپولیس حاضر شد و در حالی که تصور همه بر این بود که مدافع فصل گذشته استقلال سرخ پوش می شود بعد از دو ساعت مذاکره ناگهان طاهرخانی با ناراحتی محل باشگاه پرسپولیس را ترک کرد.

ماجرا از این قرار است که در حین مذاکره این بازیکن با مسئولان پرسپولیس درحالی که همه چیز مثبت پیش می رفت ناگهان این بازیکن بعد از چند تماس تلفنی که داشته اعلام می کند در قراردادش باید بندی اضافه شود که در نیم فصل در صورت داشتن پیشنهاد خارجی با پرداخت صدهزار دلار بتواند جدا شود. 

این همان بند جنجالی است که باشگاه پرسپولیس بابت آن هزینه های زیادی داده و بابت آن چند بازیکن خود را از دست داد به همین دلیل مدیران این تیم حاضر به پذیرش این بند نشدند و در نهایت طاهرخانی هم ناراضی از این شرایط، باشگاه پرسپولیس را به حالت قهر ترک می کند.

با توجه به فرصت بسیار کمی که باقی مانده دیگر این باشگاه قادر به جذب بازیکن نیست و تنها راه باقی مانده برای این باشگاه جذب بازیکن آزاد است که شرایط خاصی دارد. 

بیشتر بخوانید:پایان داستان طاهرخانی در نقل و انتقالات با پیوستن به پیکان

253 251

کد خبر 1457213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
    5 1
    بازیکن در این سن این شرایط را بگذارد بهتر که بود پی کارش حالا اینو مقایسه کنید با انصاری همین روحیه را داشته که فکری هم عذرش را خواسته
  • IR ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
    11 1
    کیه این بازیکن ؟ تمام سایتها رو پر کردید از طاهر خانی . معلوم نیست از کجا اومده . فردا میگه 20 میلیارد می خوام . بعد شما میرید قراردادش رو منتشر می کنید. واقعا نقش رسانه ها در بزرگ کردن بازیکنان متوسط و معمولی خیلی زیاده . مقصرید تمومش کنید
  • علی IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
    8 1
    بهتر که قبولش نکردن ، با این رفتار غیر معقول اگر میومد هم جز حاشیه سازی کاری نمیکرد ، بازیکنی که میاد پرسپولیس باید عشق به پرسپولیس داشته باشه نه فقط بخاطر پول و کسب شهرت بیاد... همین طور بازیکنی که میره تیم ملی باید سرباز وطن باشه و جونش رو هم بزاره و با تمام وجود بازی کنن . ممنون از خبر آنلاین که خبرها رو آنی و دقیق مخابره میکنید .
  • مهدی IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
    10 1
    کار باشگاه کاملا حرفه ای بود این جور بازیکنا باید یه پولی هم برای بازی تو پرسپولیس بدن
    • سارا IR ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
      0 0
      اینقدر دیگه ذلیل نشده بیاد تو تیمایی مث تیم شما واسه بازی کردن پول بدن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین