ایسنا در این باره نوشت:

رییس اورژانس استان قزوین گفت: دو حادثه رانندگی در اتوبان رشت - قزوین 4 کشته و 20 مصدوم برجای گذاشت. دکتر مجید شلویری گفت: امدادگران اورژانس در ساعت 9:30 دقیقه پنج‌شنبه از طریق تماس مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در جریان وقوع حادثه در لاین شمالی اتوبان تهران ـ قزوین قرار گرفتند. امدادگران با حضور در صحنه حادثه دریافتند یک دستگاه کامیون با یک دستگاه خودرو سواری برخورد کرده که در این حادثه سه نفر پیش از رسیدن امدادگران اورژانس جان خود را از دست داده بودند.

به گفته شلویری یکی از مصدومان این حادثه در حین انتقال به بیمارستان در اثر شدت جراحات وارده ناشی از تصادف جان خود را از دست داد. هفت تن نیز در این حادثه مصدوم شدند که توسط امدادگران اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

رییس اورژانس قزوین در ادامه با بیان اینکه در ساعاتی پس از آن که گزارشی از برخورد این تصادف مخابره شد خبری دیگر مبنی بر تصادف سریالی در لاین جنوبی اتوبان قزوین به تهران به امدادگران اورژانس مخابره شد. امدادگران با حضور در صحنه حادثه دریافتند یک دستگاه کامیون با هشت دستگاه خودرو سواری برخورد کرده که سبب مصدومیت 13 نفر شده است.

شلویری گفت: تمامی مصدومان این حادثه توسط امدادگران به بیمارستان منتقل شدند.

181

کد خبر 145874

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار