به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در موج های اول و دوم کرونا درالبرز حدود ۹۰ درصد بود اما پس از آن به ۵۰ درصد کاهش یافت که به دنبال آن میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به نسبت موجهای اول و دوم پنج برابر شد.
«علیرضا سلیمانی» اظهار داشت: گزارشهای روزانه بیانگر آن است که مردم مناطق مختلف استان البرز برای مهار کرونا پای کار آمدهاند. به طوریکه شهرستان گردشگری طالقان با رعایت ۱۰۰ درصدی پروتکل ها و محدودیت های اجتماعی در این زمینه رکورد دار است.
وی ادامه داد: طبق این بررسی ها، مردم شهرستان ۲ میلیون نفری کرج با ۹۹ درصد ، شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ با ۹۶ درصد، شهرستان ۶۰۰ هزار نفری فردیس با ۹۵ درصد و شهرستان ۱۶۰ هزار نفری نظرآباد با ۹۵ درصد توانسته اند رکورد رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با کرونا را ارتقا بخشند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان البرز با بیان اینکه میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت های اعمال شده در سطح استان ۹۷ درصد است، گفت: رعایت پروتکل ها موجب شده تا شاهد کاهش بین ۶۰ تا ۸۰ نفری تعداد بستری های روزانه کووید ۱۹ در استان البرز باشیم.
سلیمانی بیان داشت: اگر وضعیت به همین روال ادامه یابد، شاهد فروکش کردن التهاب کرونا در استان پرجمعیت البرز طی روزهای آینده خواهیم بود.
وی یادآور شد که تا پیش از اعمال محدودیتهای ۲ هفتهای، شمار بستریهای روزانه کووید ۱۹ در بیمارستانهای البرز به ۹۲۰ نفر رسید که اکنون روزانه بین ۶۰ تا ۸۰ نفر نسبت به قبل از محدودیتها کاهش بستری داریم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان البرز گفت: پس از اعمال محدودیتهای جدید از یکم تا هفتم آذرماه جاری ۲۱ هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی کلانشهر کرج انجام شده که منجر به ۲۲ اخطار کتبی و پلمب ۵۵ مغازه شده است .
همچنین ۱۳۸ تیم بازرسی در سطح استان البرز بر فعالیت واحدهای صنفی نظارت دارند و پلیس راهور نیز تردد ها را بررسی می کند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان البرز گفت: تعیین ساعت کار اصناف نیز تاثیر مثبتی در کاهش انتقال ویروس کرونا داشته است.
البرز همچنان در وضعیت قرمز است
دکتر سلیمانی بیان داشت: هرچند شاهد کاهش میزان بستریها در استان هستیم اما البرز همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه اکنون ۲۰۷ بیمار کووید ۱۹ در بخش ویژه بیمارستان های استان هستند،گفت: حدود ۲۵ درصد این افراد بدحال هستند.
میانگین سنی بیماران بستری در بخشهای ویژه بالای ۷۰ سال است و تعداد کمی بین ۲۰ تا ۴۰ ساله هستند که افراد دارای وزن بالا، دیابتیها، بیماران قلبی، ریوی ، کلیوی وامثال آن در صورت ابتلا به کووید ۱۹ریسک مخاطره آنان بالا است.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان البرز در خصوص وضعیت امکانات درمانی استان بیان داشت: به تازگی دانشگاه علوم پزشکی استان اقدام به خرید تعدادی دستگاه اکسیژن ساز نموده که در حال نصب شدن است.
همچنین کمبود اکسیژن از طریق کپسول ها تامین میشود ضمن آنکه تیمهای تنفسی در بیمارستانهای البرز برای مصرف اکسیژن تشکیل شده که مدیریت بهینه مصرف اکسیژن از طریق تنظیم پروتکل ها انجام میشود.
اکنون تمام بیمارستان های استان دارای دستگاه اکسیژن ساز بوده و چند دستگاه دیگر خریداری شده که برای بیمارستان ها در مرحله نصب است.
وی به مردم استان البرز توصیه کرد که از دور همنشینی ها پرهیز و درخانه ها بمانند تا شاهد افول و مهار کرونا در استان باشیم.
48
نظر شما