اعلام آمادگی سه هتل برای پذیرش بیماران کرونایی استان سمنان

رئیس جامعه هتلداران استان سمنان از اعلام آمادگی سه هتل در این استان برای تبدیل به عنوان نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، محمد مهدی کردان روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۹ با اعلام این خبر بیان کرد: «هتل‌های ایثار، دربند و پاسارگاد برای پذیرش بیماران کرونایی اعلام آمادگی کرده‌اند.»
او گفت: «اسامی این هتل‌ها برای بررسی توسط جامعه هتلداران کشور و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام شده و پس از بررسی نهایی، یکی از این هتل‌ها به عنوان نقاهتگاه بیماران مبتلا به کویید ۱۹ معرفی می‌شود.»
کردان افزود: «کارشناسان وزارت بهداشت نیز ارزیابی‌های لازم از این هتل‌ها انجام می‌دهند و در صورت داشتن استانداردهای لازم، فاز نهایی این طرح اجرا می‌شود و هتل‌ در اختیار بیماران کرونایی قرار می‌گیرد.»
رئیس جامعه هتلداران استان سمنان بیان کرد: «در این طرح، هتلی که به نقاهتگاه تبدیل می‌شود تنها امکان ارائه خدمات به بیماران کرونایی را دارد و گردشگران و مسافران امکان ورود به این هتل‌ها را نخواهند داشت.»

48

کد خبر 1463343

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار