مطالبه ی بررسی مشکلات مبتلابه مردم ناشی از فاضلاب آبادان و خرمشهر در پی بارندگیها

مردم شهرهای آبادان و خرمشهر در پویشی از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه خواستار سفر نماینده ویژه وی در سفر به شهرهایشان در جهت بررسی مشکلات مبتلابه مردم ناشی از پس زدگی فاضلاب و آب گرفتگی معابر و منازلشان در پی هر بارندگی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، در این پویش مردمی که در فضای مجازی شکل گرفته است مردم از رئیس قوه ی قضائیه خواسته اند تا رئیس بازرسی کل کشور که به عنوان نماینده ی ویژه ی او برای بررسی دلایل آبگرفتگی های مکرر در شهرهای مختلف خوزستان پس از بارندگی در خوزستان به سر می برد، به شهرهای آبادان و خرمشهر نیز سفر و از نزدیک علل و عوامل بروز این مسئله را بررسی و ارزیابی کند.

به عقیده ی آنان شهرهای آبادان و خرمشهر که به نماد مقاومت و پایداری و رشادت در دوران 8 سال دفاع مقدس لقب گرفته اند اکنون و پس از گذشت 31 سال از پایان جنگ هنوز شهرهایشان در وضیعت خوبی قرار ندارد و سالهاست که با مشکلات ریز و درشت به ویژه در حوزه شبکه دفع آبهای سطحی و فاضلاب دست و پنجه نرم می کنند و اگر به قول مسئولان مردم این دو شهر دینی از بابت جنگ به گردن نظام و مملکت دارند اکنون وقت ادای آن است.

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلین حسن درویشیان در بدو ورود به استان خوزستان درباره هدف سفرش به خوزستان، گفت: پیرو دستوری که رئیس محترم قوه قضاییه ابلاغ کردند، جهت بررسی علل و آسیب‌هایی آبگرفتگی و مشکلاتی که برای مردم خوزستان بوجود آمد و اینکه اگر تخلف، کوتاهی و قصوری از طرف مسئولان و دستگاه‌های متولی صورت گرفته، بررسی و اقدام قانونی انجام شود.

۴۶

کد خبر 1463947

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار