عضو هیات رئیسه مجلس گفت: حدود 40 تا 50 درصد لایحه بودجه 90 دولت در کمیسیون تلفیق مجلس با حضور و هماهنگی معاون رئیس جمهور و نماینده دولت تغییر کرده است.

حسین سبحانی نیا با بیان اینکه تمامی جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 90  با حضور معاون رئیس جمهور و نمایندگان دولت برگزار شده است، به مهر گفت: در بسیاری از موارد، تغییراتی که بر روی لایحه بودجه انجام شده مورد تایید و با هماهنگی نمایندگان دولت بوده است.

وی با اشاره به اینکه حدود 50 تا 60 درصد قالب کلی لایحه بودجه دولت  در کمیسیون تلفیق حفظ شده است، افزود: تغییرات به قالب کلی بودجه دولت آسیب نرسانده و قالب کلی بودجه حفظ شده است.

سبحانی نیا بار دیگر تاکید کرد: نمایندگان دولت در کمیسیون تلفیق مجلس در بسیاری از موارد با تغییرات اعمال شده در لایحه بودجه 90  موافق بوده اند.

/111

کد خبر 146400

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    0 0
    آقای نماینده برای حقوق کارمندان چه کردین ؟چرا جواب نمیدی مگه قرار نیست از حقوق موکلین دفاع کنین ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین