۱ نفر
۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
چه رفتار بدی با منصوریان شد!

باشگاه تراکتور متوجه شد آینده‌ای با منصوریان ندارد. می‌توانست او را به جلسه‌ای فرا بخواند. مالک یا هر فرد دیگری در جلسه، همین حرف‌ها را به او بگوید و ختم کلام.

سپهر ستاری: علیرضا منصوریان اخراج شد. باشگاه تراکتور حتما به جیبش نگاه کرد و اخراجش کرد. این باشگاه حق قانونی خود می‌دانسته سرمربی‌اش را برکنار کند. ایرادی هم نیست. آنها حتما تصور می‌کردند با منصوریان آینده روشنی ندارند. هر باشگاهی برای خود برنامه‌ریزی می‌کند. تراکتور هم در روند برنامه‌ریزی خود، منصوریان را مهره‌ای موثر ندانست و او را از بازی بیرون کرد. تا اینجا مشکلی نیست. مشکل اما رفتاری است که از مالک و هیات مدیره این باشگاه سر زده. 
انگار هنوز در این فوتبال احترام متقابل حلقه ای مفقوده است. انگار یاد نگرفته‌ایم رفتاری منطقی داشته باشیم و همه چیز را به راحت ترین شکل ممکن حل کنیم. باشگاه تراکتور متوجه شد آینده‌ای با منصوریان ندارد. می‌توانست او را به جلسه‌ای فرا بخواند و مالک یا هر فرد دیگری در جلسه، همین حرف‌ها را به او بگوید و ختم کلام. یعنی پایان همکاری و دست دادن و خداحافظی. مگر نه اینکه تراکتور با اخراج منصوریان تضمین پرداخت غرامت او را داده؟ اگر حتی جلسه هم برگزار می‌شد و مسالمت آمیز خداحافظی می‌کردند، باید همین غرامت را می‌دادند اما با یک تفاوت؛ اینکه ممکن بود منصوریان تخفیف بدهد و یا آنکه، با خاطره‌ای خوش از یک رفتار درست، تبریز را ترک کند. 
این رفتار تراکتور، شمه‌ای از رفتار نادرست در فوتبال ایران است. اگر مربی یا بازیکن را نمی‌خواهید، دعوتش کنید. به او بگوئید به این دلیل و این دلیل نمی توانید همکاری کنید؟ حداقل خود را باشگاهی حرفه ای نشان داده اید. اگر جای منصوریان یک مربی خارجی بود، احتمالا امروز دوربین به دست به تمرین تراکتور می رفت و از راه ندادنش فیلم می گرفت و فردا فیلم را به فیفا می داد و یک سال بعد فدراسیون جهانی فوتبال برایشان جریمه‌ای می برید که شوکه شوند. نه تراکتور که اکثر باشگاههای ایرانی از جمله استقلال و پرسپولیس معدن و مستعد این رفتارها هستند. بدون توافق و بدون مذاکره نسخه آدم‌ها را می پیچند و مدیر بعدی را به خاک سیاه می نشانند. حالا تراکتور باشگاهی خصوصی است قرار نیست به خاطر اخراج منصوریان چنین بلایی سرش بیاید ولی چه خوب بود رفتاری در چارچوب عرف فوتبالی و اجتماعی با مربی‌اش می کرد تا خاطره‌ای خوب از پایان همکاری‌شان به جای بگذارد.

۲۵۲ ۲۵۲

کد خبر 1464387

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    12 6
    احتمالا بندی حاوی شرط امتیاز تا هفته پنجم داشته که با محقق نشدنش باشگاه حق اخراج بدون پرداخت غرامت داشته. طبیعی هست که از حقش استفاده کرده. هرچند کلا رفتارهای تیم مدیریتی-مالکیتی تراکتور خیلی تند و حاشیه ساز برای خودشون بوده این چند سال
  • TW ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    22 0
    همه چی مون بهم میاد
  • shahinnazari CA ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    8 10
    البته ایراد اصلی کار در انتخابهای مالک تیم بوده و هوادار و کارشناسان در این انتخاب هشدار داده بودند ضمنا نباید با شخصیت اقای منصوریان بازی شود
  • IR ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    19 4
    اتفاقا خیلی هم خوبه دیدن چیزی نمیشن اذیت مردم هم نکردن استقلال هم باید همینطور باشه تا مردم خون دل نخورن
  • دالغا IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
    9 6
    شما از کجا میدانید شاید جلسه سری بوده و قبل بازی فولاد این تفاهم ها انجام گرفته که در صورت عدم کسب نتیجه لازم خود بخود اخراج شه یا طوری قرارداد بسته شده که در صورت کسب نتایج ضعیف ادامه همکاری نباشه..مگه قراره همیشه عکس و فیلم و رسانا باشه
  • علی IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
    1 5
    آخه این چه مدل مدیریته؟هفته پنجم واخراج؟!تیمهای منصوریان از هفته های دهم به بعد نتیجه می گیرند در نفت واستقلال وذوب هم همینگونه بود بهتراست آقای زنوزی کمی اطلاعات فوتبالی اش را بیشتر کند فقط خرج کردن تضمینی برای نتیجه گرفتن نیست
    • CA ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
      0 1
      تیم لیگ برتری محل کار اموزی مربیان نیست که تازه از هفته دهم نتیجه بگیرند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین