امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰ میلیون دلاری در آذربایجان‌غربی

تفاهمنامه سرمایه گذاری خارجی ۱۰ میلیون دلاری در حوزه سورتینگ و بسته بندی به امضا رسید.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، محمدمهدی شهریاری در مراسم امضای تفاهم نامه سرمایه‌گذاری خارجی با اشاره به جایگاه استان در تولید محصولات کشاورزی تصریح کرد: یکی از ملزومات شکوفایی و بهره وری بخش کشاورزی ایجاد صنایع سورتینگ و بسته بندی است.

وی گفت: ارزآوری و رشد صادرات محصولات کشاورزی استان رابطه مستقیم با نحوه بسته بندی دارد.

شهریاری افزود: سالانه بیش از ۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید می شود که یک میلیون و پانصد هزار تن آن متعلق به سیب است.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به رویکرد جدی استان برای جذب سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله کشاورزی گفت: تسهیل مراحل سرمایه گذاری توسط کمیته ویژه ای در استان انجام می گیرد و به دنبال این امر شاهد افزایش درخواست های سرمایه گذاری هستیم.

شهریاری بر ایجاد کشاورزی پایدار، تکمیل طرح های نیمه تمام،‌توسعه گلخانه ها و تکمیل زنجیره تولید تاکید کرد و افزود: راه توسعه کشاورزی در زیربخش های مختلف به ویژه مقوله زنجیره تولید جذب سرمایه گذار و رفع موانع فراروی آنهاست.

در این جلسه تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۱۰ میلیون دلار در بخش سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی به امضا رسید.

46

کد خبر 1466933

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین