به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج به نقل از روابط عمومی اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی پروانه نیک مرام مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار
که مقارن شده با شب یلدا را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
شب یلدا همیشه جاودانی است /زمستان رابهار زندگانی است/ شب یلدا فر و کیان است/نشان از سنت ایرانیان است .
میلاد بانوی جهان اسلام حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) که مقارن با شب یلدا شده را به همه و به ویژه پرستاران عزیز که شب و روزشان را وقف خدمت به بیماران کرده اند ،صمیمانه تبریک عرض می نمایم. واما بیاییم در این عید زیبای شبانه به جای باهم بودن به فکر هم باشیم و برای این که از خطر کرونا ویروس در امان باشیم در خانه های خود بمانیم و به جای دیدار چهره به چهره در صورت امکان از طریق فضای مجازی جویای احوال هم باشیم.
بی شک من نیز دلتنگ تمام عزیزانم هستم ولی با روحی استوار به عظمت دنا در برابر واژه بی قراری تسلیم نمی شوم و از همین جا درودهایم را مثل سرود زندگی بخش بشار نثار شماها می کنم.
با احترام : نیک مرام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان
48
نظر شما