به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، کوروش مودت عصر امروز در آیین تجلیل از دانش آموزان نخبه قرآنی و علمی، آموزشی آبادان که در محل دبیرستان شاهد پالایشگاه برگزار شد، اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی تامین ۱۰ هزار تبلت و شرکت نفت نیز تامین ۲ هزار و ۵۰۰ تبلت را تقبل کرده اند.
وی افزود: امروز در سند تحول بنیادین یک نوع تربیت تمام ساعتی مد نظر است که در نظام آموزش و پرورش به دنبال اجرای آن هستند تا تحولی شگرف ایجاد شود اما شرایط کرونایی بخشی از توان را گرفته است.
وی تصریح کرد: همکاران ما به طور واقعی در این عرصه هم جهاد علمی کردند و هم دست به ابتکار و خلاقیت زدند که بسیاری از خلاقیت های معلمان ما در زمان شیوع بیماری کرونا در سراسر استان خوزستان در سطح کشور و بین المللی به عنوان یک الگو مطرح شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به انجام یکسری اقدامات آموزشی و خلاقیت ها و ابتکاران از سوی معلمان و دانش آموزان در تولید محتوای الکترونیکی که منجر به خلق شاد و پیوستن بیش از ۱۵ میلیون کاربر به این پیام رسان داخلی یادآور شد: البته پیام رسان شاد ایراداتی نیز دارد که تا امروز بخش اعظم ایرادات سامانه رفع شده است.
به گفته ی مودت، ضعف سامانه شاد نرم افزاری نیست بلکه زیرساختی مخابراتی است و شرکت مخابرات بایستی دستگاههای وب و اینترنت را تنظیم کند.
وی با اشاره به سرمایه گذاری دولت در این سامانه گفت: در خوزستان بیش از ۶ هزار مدرسه وب و اینترنت نداشت اما اکنون فناوری ارتباطات، بیش از پنج هزار و ۵۰۰ مدرسه را به وب و اینترنت متصل کرده است.
وی با اشاره به دسترسی نداشتن برخی از دانش آموزان به تبلت و مویال در مناطق عشایری و روستایی افزود: در حال حاضر آموزش دراین مناطق و شهرهای کوچک به شکل حضوری برگزار می شود زیرا اولیاء دانش آموزان بر برگزاری حضوری کلاسها به ویژه در پایه اول و دوم ابتدایی اصرار داشتند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با بیان اینکه در شرایط زرد امتحانات با مصوبه ستاد کرونا حضوری باشد، اظهار کرد: همه ما خاطرات پایه اول ابتدایی را داریم لذا هیچ آموزشی جایگزین آموزش در فضای مجازی نمی شود.
مودت تصریح کرد: پارسال در سطح استان و در شرایط کرونایی ستاد ارتقاء پیشرفت تحصیلی و شاخص های این استان مدنظر قرار گرفت که در این رابطه نیز کارگروهی تشکیل شد و هر قطبی را به یکی از معاونین مجرب آموزش و پرورش استان خوزستان محول کردیم که نتیجه ی آن افزایش ۳۶.۵ تا ۷۰ درصد پذیرش در کنکور زیر یک هزار بود. امسال ۲۳۹ نفر و پارسال ۲۱۴ نفر پذیرفته شده کنکور زیر یک هزار داشتیم و این یعنی رشد ۳۶ درصدی.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با بیان اینکه در حال حاضر درصدد تشکیل ستاد شورای راهبردی در زمینه کنکور و مسایل اقتصادی، تربیتی، آموزشی و پرورشی هستیم، یادآور شد: استان خوزستان در جشنواره قرآنی کشور در بخش پسران رتبه نخست و در بخش دختران رتبه دوم را به دست آورد.
مودت با اشاره به اینکه در زمینه جلب مشارکت خیرین رتبه ممتازی در سطح کشور داریم، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از فضاهای آموزشی ما فرسوده و یا دارای قدمت هستند لذا در تلاشیم تا بهبود شرایط زمینه بالندگی دانش آموزان را مهیا کنیم.
46
نظر شما