بحران تازه در پرسپولیس؛ زمین تمرین ندارند

پرسپولیس در حالی از امروز تمرینات خود را شروع می‌کند که شاگردان گل محمدی با مشکل زمین تمرین روبرو هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛پرسپولیسی‌ها که پس از شکست در فینال آسیا شب گذشته به ایران رسیدند قرار بود امروز یک تمرین ویژه را در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کنند تا با آمادگی بیشتری وارد لیگ شوند اما بی برنامگی و ناآماده بودن زمین تمرین باعث شد تا همه چیز تحت الشعاع قرار بگیرد.
شاگردان گل محمدی که امروز در ورزشگاه شهید کاظمی حضور داشتند فقط توانستند کمی بدوند و هیچ کار تاکتیکی را به دلیل آماده نبودن زمین نتواستند انجام بدهند.اتفاقی که باعث دلخوری کادر فنی هم شد.
تمرین بعدی پرسپولیسی ها قرار است فردا برگزار شود و احتمالا و با توجه به شرایط موجود سرخپوشان باید به دنبال زمین تمرین دیگری باشند.

256 251

کد خبر 1468332

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ارمین IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
    10 7
    اولادوتا کمپ مجهز دارن درفشی فر و کاظمی دوما اینکه بحران نیست استقلال چندساله زمین تمرین نداره و هر روز از این زمین به اون زمین اواره است برف و بارون هم تو تهران بیاد که هیچی تمرین کلا تعطیل اونوقت به ما میگن حرفتونو تو زمین بزنید اول امکان رقابت سالم و فراهم کنید تا ما هم حرفمونو تو زمین بزنیم بعد به قهرمانیهای مثلا سالمتون افتخار کنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین