۱۱ نفر
۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
عبدالحمید میربلوچزهی اعدام شد

فارس نوشت: یکی از عوامل جنایت کوه بیرک پس از طی تشریفات قانونی، بامداد امروز به دار مجازات آویخته شد.

ظهر روز 20 فروردین ماه سال 94 بود که دو نفر از پرسنل سپاه هنگام پایین آمدن از کوه بیرک در کمین تیراندازی تروریست ها قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

پس از این جنایت، تحقیقات گسترده ای تحت نظر دستگاه قضایی در خصوص هویت تروریست ها آغاز شد که در نهایت مورخ 8 آذرماه سال 94 اقدامات و تحقیقات منجر به دستگیری عبدالحمید میر بلوچزهی معروف به اویس از عناصر اصلی گروهک تروریستی جیش الظلم شد.

این تروریست در انجام عملیات های تروریستی و مسلحانه نقش به سزایی‌داشته و در جنایت سال ۹۴ کوه بیرک به سمت ماموران تیراندازی کرده است.

پس از تفهیم اتهام اقدام مسلحانه علیه کشور و عضویت و همکاری موثر با گروهک‌های ضد نظام پرونده نامبرده‌با صدور کیفرخواست جهت رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان ارسال شد.

دادگاه پس از انجام رسیدگی های قضایی نسبت به متهم عبدالحمید میربلوچزهی اقدام به صدور رای کرد و بر اساس حکم دادگاه بدوی به اعدام محکوم شد.

در نهایت، پس از قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، عبدالحمید میربلوچزهی بامداد امروز در محوطه زندان به دار مجازات آویخته شد.

تشریفات قانونی پرونده قضایی وی از سال ۹۴ تاکنون طی شده است.

4747

کد خبر 1469819

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار