اجازه ندادیم مترو کرج میراثی نیمه تمام باقی بماند

رئیس شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه اجازه ندادیم مترو میراثی نیمه تمام باقی بماند، گفت: شورایی که عده ای قصد دارند آن را ناکارآمد و سیاسی جلوه دهند خدمات شایسته و کارهای بزرگی را به ثمر نشانده که باید آنها را برای مردم بازگو کرد.

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ « اکبر سلیم نژاد» در حاشیه بازدید «محسن هاشمی رفسنجانی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران از روند تکمیل پروژه قطار شهری کرج در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: مترو در سال ۹۶ در شرایطی تحویل ما شد که پیمانکار و کارفرما بر سر مسائل مالی دچار اختلاف شده و کارگاه ها نیز تعطیل بودند، حقوق کارگران ماهها پرداخت نشده بود و بحث تغییر پیمانکار نیز مطرح شد اما با پیگیری های استانی و ملی و برگزاری ده ها جلسه و بازدید و تذکر موفق شدیم تا مترو را به ثبات برسانیم.
وی افزود: در ابتدای دوره عده ای می گفتند که کرج نیازی به مترو ندارد و منابع مالی را باید به سایر حوزه ها سوق داد اما باور دوره کنونی شورای اسلامی شهر توسعه همه جانبه بود؛ اکنون در حوزه جنگلکاری و توسعه فضای سبز، تکمیل تقاطعات غیرهمسطح، تزریق اعتبار به بزرگراه شمالی، ساماندهی آبهای سطحی، افتتاح سوله های ورزشی و مراکز فرهنگی و... شاهد اقدامات چشمگیری هستیم ضمن اینکه مترو نیز سوار بر ریل بهره برداری شده و به ایستگاه افتتاح نزدیک است.
سلیم نژاد با تشکر از بازدید و حضور مهندس هاشمی رفسنجانی در کرج، وی را معمار متروی تهران و دارای دیدگاه و تجربیات ارزشمند در صنعت قطار شهری دانست و اذعان داشت:  امیدواریم با حمایت دولت و بهره مندی از تجارب ارزشمند مدیریت شهری تهران و سایر کلانشهرها بتوانیم فاز نخست قطار شهری را تا پایان سال به بهره برداری برسانیم و قطعاً پس از آن سرعت افتتاح ایستگاه ها و خطوط بعدی قابل توجه خواهد بود.
رئیس شورای شهر کرج با بیان اینکه آلودگی هوا و ترافیک در شهر مرزهای بحران و هشدار را پشت سر گذاشته و متاسفانه اقدامات صورت گرفته بازدارندگی لازم را نداشته است، عنوان کرد: آغاز فعالیت مترو و انتقال بخشی از ترافیک به زیر زمین می تواند تنفسی تازه در معابر شهر ایجاد نماید و امید به استفاده کمتر از وسایط نقلیه شخصی را افزایش دهد، در این راستا هرچه هزینه شود نوعی سرمایه گذاری ارزشمند بوده و صیانت از محیط زیست قلمداد می شود.

48

کد خبر 1469989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار