۰ نفر
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۷

سخنگوی معمر قذافی از عفو عمومی مخالفان در صورت تحویل تسلیحات خبر داد.

معمر قذافی کوتاه بیا نیست. این را نه تنها مقاومت وی و نیروهایش در طرابلس فریاد می زند بلکه نوع کلامی که اطرافیان وی برای هشدار دادن به جهانیان انتخاب می کنند نیز گویای همین حقیقت است . سیف الاسلام قذافی چند ساعت پیش در سخنانی بی پرده تاکید کرد که اگر غرب تا چهل سال دیگر هم به کشورش حمله کند آنها تسلیم نخواهند شد. پس از این سخنان نوبت به سخنگوی رسمی دولت لیبی رسید که در کمال اعتماد به نفس اعلام کند که اگر مخالفان تسلیحات خود را کنار بگذارند عفو عمومی را شامل آنها خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی رژیم لیبی از پیشنهاد عفو برای انقلابیون که از دو ماه پیش کنترل شهر ساحلی مصراته در شرق طرابلس در اختیار دارند در ازای توقف درگیری ها خبر داد. موسی ابراهیم در کنفرانس خبری در طرابلس ، بیانیه وزارت دادگستری این کشور را در خصوص ساکنان سومین شهر بزرگ لیبی تشریح کرد.

بر اساس این بیانیه از تمامی گروه های مسلح در مصراته خواسته شده است در ازای عفو، سلاح های خود را زمین بگذارند. وی تصریح کرد این پیشنهاد تا سه شنبه سوم ماه می معتبر است و رژیم به این افراد وعده می دهد که خواهند توانست با تسلیم کردن خود، شهر را ترک کنند. موسی ابراهیم همچنین تهدید به حمله به کشتی های ورودی به بندر مصراته را تایید کرد.

این مقام دولت لیبی همچنین به اتهام های تونس در خصوص نقض تمامیت ارضی خاک تونس توسط لیبی پاسخ داد.تونس پنجشنبه از این موضوع انتقاد کرده بود. ابراهیم خاطر نشان کرد گروه های مسلح تلاش می کنند میان تونس و لیبی اختلاف و بحران انسانی برای توجیه مداخله ناتو در منطقه ایجاد کنند.
5151

کد خبر 147466

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین