۹۲۵ میلیون تومان تسهیلات به دانشجویان چهارمحال و بختیاری پرداخت شد

مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال تحصیلی تاکنون ۹۲۵ میلیون تومان تسهیلات به دانشجویان تحت حمایت این نهاد پرداخت شده است.

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : علی ملک پور بیان کرد: ایجاد زمینه تحصیل و راه‌یابی فرزندان خانواده‌های تحت حمایت به مؤسسات آموزش عالی در راستای خودکفایی آن‌ها از رویکردهای این نهاد است.
وی با اشاره به خدمات کمیته امداد استان به فرزندان خانواده‌های تحت حمایت در صورت قبولی در دانشگاه افزود: علاوه‌بر دریافت خدمات کمک‌هزینه تحصیلی، تسهیلات بین ۵ تا ۲۰ میلیون تومان نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.
مدیرکل کمیته امداد استان بابیان اینکه بیش از ۱۱۰۰ دانشجو از خدمات حمایتی کمیته امداد استان بهره‌مند می‌شوند ادامه داد: این تسهیلات حمایتی از محل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و طلاب علوم دینی اعطا می‌شود.
ملک پور اهدای تجهیزات الکترونیکی به دانشجویان و دانش‌آموزان را از دیگر خدمات این نهاد عنوان و مطرح کرد: تاکنون با مشارکت خیران و نیکوکاران بیش از ۶۰۰ دستگاه تبلت، گوشی هوشمند و لپ‌تاپ تهیه و در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

46

کد خبر 1474698

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین