مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

دستگیری سارقان محتویات خودرو درپرند

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری سارقان محتویات خودرو با ۲۰فقره سرقت خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از پرند سرهنگ شیخ مراد مرادی گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر سرقت قطعات خودرو، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 وی افزود: ماموران کلانتری ۱۸ پرند با انجام اقدامات تخصصی و با استفاده از منابع و مخبران دو سارق محتویات خودرو را در فاز ۵ شناسایی و به محل مخفیگاه آنان اعزام و در عملیاتی غافلگیرانه آنها را دستگیر و مقدار زیادی اموال مسروقه را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم تصریح کرد:پس از دستگیری، متهمان در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند و در بازجویی های پلیسی به ۲۰ فقره سرقت محتویات و لوازم داخل خودرو اعتراف کردند.

سرهنگ شیخ مرادی خاطرنشان کرد: با شناسایی مال باختگان و دعوت از آنها،تحقیقات تکمیلی انجام و پرونده به همراه شکات و متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

۴۶

کد خبر 1476521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین