۰ نفر
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۰

فارس خبرداد:

بانک مرکزی نرخ فروش سکه یک بهار را امروز 420 هزار و 700 تومان و ربع سکه را 120 هزار و 500 تومان اعلام کرد.

دومین هفته عرضه گسترده سکه درحالی سپری می‌شود که نرخ‌های فروش سکه‌ها از ابتدای هفته در حال افزایش است.
البته ناگفته نماند که با وجود آغاز عرضه گسترده سکه در 400 شعبه منتخب بانک ملی و افزایش ساعات توزیع متقضایان خرید سکه از ساعت‌های ابتدایی صبح در صف خرید می‌ایستند و اجازه کاهش تقاضا برای خرید طلا را نمی‌دهند.
امروز سکه یک بهار آزادی در 400 شعبه منتخب بانک ملی با قیمت 420 هزار و 700 تومان، نیم سکه 210 هزار و 200 تومان و ربع سکه 120 هزار و 500 تومان فروخته می‌شود.
این قیمت‌ها دیروز به ترتیب 419 هزار و 700 تومان، 209 هزار و 600 تومان و 115 هزار تومان بود.
با این حساب سکه یک بهار نسبت به دیروز 1000 تومان، نیم سکه 600 تومان و ربع سکه 5500 تومان گران‌تر شده است.
این افزایش قیمت درحالی است که هر اونس طلا در بازارهای جهانی طبق گزارش‌های منتشر شده در این ساعت 1550.73 دلار است که نسبت به روزهای قبل این نرخ کاهش را نشان می‌دهد.
گفته می‌شود بانک مرکزی سعی دارد با افزایش قیمت‌های فروش سکه در بازار رسمی از تقاضای خرید طلا بکاهد اما آنچه در مقابل شعب بانک ملی مشاهده می‌شود خلاف این برنامه را نشان می‌دهد.

/33

کد خبر 148057

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    0 0
    کار درستی است بازار ازاد باید در نرخ های بانکی پیاده شود تا بطور منظم وارام تعدیل گردد افرین بر این تفکر علمی بانک

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین