فارس نوشت:

وزیر مسکن در پاسخ به این سؤال که یک فرد چه مبلغی باید پرداخت کند تا صاحب مسکن مهر شود، اظهار داشت: از 5 میلیون تا 18 میلیون برای صاحبخانه شدن نیاز است. 

 علی نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی و سرپرست وزارت راه و ترابری که بعدازظهر دیروز (یکشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، با اشاره به برگزاری جلسه هیأت دولت، گفت: در جلسه دیروز، رئیس جمهور نیز حضور پیدا کردند و همه خوشحال بودند و جلسه نیز، جلسه خوبی بود و حاشیه نداشت.
وی در پاسخ به این سؤال که تا پایان سال چه میزان هواپیمای جدید به ناوگان هوایی اضافه خواهد شد، اظهار داشت: اکنون از 216 فروند، 194 فروند در حال سرویس‌دهی هستند که تعمیر و مجدد وارد خدمت‌رسانی می‌شود.
سرپرست وزارت راه و ترابری ادامه داد: بنا داریم 200 فروند مدنظر برنامه سال اول برنامه پنجم توسعه تأمین کنیم و درصدد هستیم که دست و بال شرکت هواپیمایی هما را باز کنیم. چرا که این شرکت دولتی است و تمام مقررات دولتی بر این شرکت حاکم است. ولی سایر ایرلاین‌ها خصوصی هستند و قوانین و مقررات خصوصی بر این شرکت‌ها اعمال می‌شود.
نیکزاد در پاسخ به این سؤال که بحث خرید هواپیمای توپولف از روسیه چقدر صحت دارد، یادآور شد: این موضوع را بنده از شما می‌شنوم و خبر ندارم.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه چه برنامه‌ ای برای رفع مشکل مسکن مهر در قشم و زابل دارید، تصریح کرد: مسکن مهر در زابل مشکل زمین دارد که در سفر اخیر به این شهرستان قرار شد پولی بدهیم تا زمین بخرند تا اگر مشکلی وجود دارد تسریع شود.
وزیر مسکن و شهرسازی در همین خصوص ادامه داد: مشکل قشم را بنده اطلاعی ندارم و قاعدتاً‌ در قشم نباید مشکل مسکن مهر داشته باشیم. اما اینکه مطرح کنند که پیمانکاران در مسکن مهر طلب دارند باید بگویم حسن مسکن مهر به این است که با پیشرفت کار تسهیلات پرداخت می‌شود.
نیکزاد در ادامه و در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه لایحه ادغام وزارت مسکن و شهرسازی با وزارت راه و ترابری چه زمانی به مجلس ارائه می‌شود، گفت: وزارت راه و ترابری مدت زیادی است که در وزارت مسکن و شهرسازی ادغام شده و لایحه آن را انشاءالله به دولت می‌دهیم تا دولت نیز آنرا به مجلس ارائه کند و بنده وزیر این وزارتخانه‌های ادغام شده هستم.
وی در پاسخ به این سؤال که یک فرد چه مبلغی باید پرداخت کند تا صاحب مسکن مهر شود، اظهار داشت: از 5 میلیون تا 18 میلیون برای صاحبخانه شدن نیاز است.

/33

کد خبر 148061

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    0 0
    پنج میلیون آپارتمانی هیجده میلیون ویلائی روی تپه های بی آب و علف
  • بدون نام IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    0 0
    خب بايد پاي آدميزاد روي اون تپه‌ها قرار بگيره تا زيرش علف سبز شه ديگه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین