این کارگردان سینما با بیان این مطلب که به نظر من مشکل بزرگ برنامه « هفت» دراین است که معنی منقد ومنتقد در آن به درستی درک نشده است، به خبر آنلاین گفت:«با تمام احترامی که برای فریدون جیرانی قائلم به زعم من اصلا درست نیست کسی که خودش کارگردان سینما است مجری چنین برنامهای شود و کارگردانها را به چالش بکشد.
به گفته این تهیه کننده و بازیگر، شکل درست این است که در برنامه « هفت» از منقدانی با گرایشهای مختلف دعوت شود و فیلم را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
اسدی افزود:« من احساس میکنم وقتی درباره فیلمی در یک برنامه صحبت میشود، باید منقد آن برنامه فیلم را به دقت دیده باشد تا دربارهاش به درستی صحبت کند. وقتی فیلمی درست دیده نشده، چگونه میتوان راجع به آن صحبت کرد.»
او ادامه داد:« من متاسفم که فیلمهای خوبی در سینمای ایران ساخته نمیشود، اما تمام توان سینمای ما همین است. در واقع ما باید برنامهای ترتیب دهیم که در آن موضوع بحث کارهایی باشد که میتوان برای برون رفت از این وضعیت انجام داد.»
این کارگردان ادامه داد:«در واقع باید بررسی و مشخص شود که چه کارهایی را میتوان انجام داد و چه اقداماتی باید از سوی مدیران فرهنگی ما صورت بگیرد که بتوانیم سینمای بهتری داشته باشیم. برای نیل به این هدف نیز باید ملاحظاتی که در این برنامه هست کنار گذاشته شود.»
اسدی تاکید کرد:« فکر میکنم برنامه هفت برنامهای نیست که بتواند به اعتلای سینمای ایران کمک کند، مثلا درباره آخرین ساخته ام"خیابان بیست و چهارم "انتظار من به عنوان کارگردان این است که در ارزیابی این فیلم به صورت شفاف موضوع توقیف بلند مدت این فیلم بررسی شود.»
او افزود:« به پرسشهایی نظیر این که چرا این فیلم مدتها توقیف بود؟، چه کسی مسئول توقیف کردن فیلم بود؟ و چرا بعد از توقیف در بخش نوعی نگاه جشنواره شرکت کرد و به حقش نرسید؟ پاسخ داده شود.»
این تهیه کننده گفت:«البته چرایی همه این ها را من خود به خوبی میدانم .این وظیفه یک برنامه سینمایی است که به جای به چالش کشیدن برخی فیلمسازان مسئولان را به چالش بکشد.»
5757
نظر شما