فیلم اکشن «پنج سریع» با بازی وین دیزل و پل واکر بهترین فروش افتتاحیه را در آمریکای شمالی از ابتدای سال 2011 تاکنون به دست آورد.

به گزارش خبرآنلاین، پنجمین فیلم مجموعه «سریع و خشمگین» با موضوع مسابقات اتوموبیل‌رانی خیابانی، از جمعه تا یکشنبه در ایالات متحده و کانادا در 3644 سینما 83.6 میلیون دلار به دست آورد.

کارشناسان پیش‌بینی کرده بودند «پنج سریع» از فروش افتتاحیه 71 میلیون دلار میلیون دلاری «سریع و خشمگین»، فیلم قبلی این مجموعه در سال 2009 فراتر برود. این فروش همچنین یک رکورد برای یونیورسال پیکچرز توزیع‌کننده «پنج سریع» همین طور خبری خوب برای هالیوود بود.

«پنج سریع» را جاستین لین کارگردانی کرده که فیلم قبلی هم ساخته اوست. داستان در زاغه‌های ریو دو ژانیرو روی می‌دهد. این بار دامنیک تورتو (دیزل)، مجرم سابق و برایان اوکانر (واکر)، پلیس سابق در همان حال که خود را در مقابل یک قاچاقچی بی‌رحم و یک مامور سرسخت فدرال می‌بینند، ناچار به قانون‌شکنی می‌شوند. اولین فیلم این مجموعه سال 2001 نمایش داده شد. فیلم قبلی در دنیا 353 میلیون دلار فروش داشت.

«پنج سریع» همچنین توانست رکورد بهترین فروش افتتاحیه امسال را جابجا کند. رکورد قبلی با 39.2 میلیون دلار در اختیار انیمیشن سه‌بعدی «ریو» بود که از قضا داستان آن هم در برزیل اتفاق می‌افتد.

فیلم جدید مجموعه «سریع و خشمگین» که هفته پیش در چهار بازار در سطح بین‌المللی روی پرده رفته بود، این هفته در 10 کشور دیگر هم اکران شد و در مجموع 45.3 میلیون دلار به دست آورد. «پنج سریع» در هر 10 بازار جدید شامل روسیه (11.5 میلیون دلار)، آلمان (10.2 میلیون دلار) و اسپانیا (6.3 میلیون دلار) در صدر قرار گرفت. فروش جهانی فیلم 81.4 میلیون دلار شده است.

فیلم تور 

کریس همس‌ورث در صحنه‌ای از فیلم «تور»

در همین حال درام اکشن «تور»‌به کارگردانی کنت برانا که بر مبنای یکی از قصه‌های مصور انتشارات مارول ساخته شده، یک هفته پیش از اکران در آمریکای شمالی در 56 کشور 83 میلیون دلار فروخت. این فیلم در بریتانیا 9 میلیون دلار، در فرانسه 8.1 میلیون دلار و در کره جنوبی 5.7 میلیون دلار فروش داشت.

پارامونت پیکچرز «تور» را از هفته پیش در استرالیا اکران کرد و مجموع فروش جهانی فیلم به 93 میلیون دلار رسیده است.     

این فیلم درباره تور، یک جنگجوی قدرتمند، اما مغرور است که از دنیای عجیب و غریب آسگارد رانده می‌شود تا در میان انسان‌ها زندگی کند و به زودی یکی از بهترین مدافعان آنها می‌شود. تور در اساطیر اسکاندیناوی خدای آذرخش است. این شخصیت اولین بار سال 1962 در قالب یک قصه مصور منتشر شد.

کریس همس‌ورث، ناتالی پورتمن، آنتونی هاپکینز و استلان سارسگارد در «تور» بازی می‌کنند. کنت برانا کارگردان این فیلم بیشتر به خاطر روایت‌های سینمایی خود از نمایشنامه‌های شکسپیر مانند «اتللو» و «هنری پنجم» شهرت دارد. «هیاهوی بسیار برای هیچ» و «فرانکنشتین» از دیگر ساخته‌های این بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس بریتانیایی است.

او سال 1990 برای «هنری پنجم» نامزد اسکار بهترین کارگردانی و بازیگر مرد شد و در 1997 برای «هملت» نامزد اسکار فیلمنامه اقتباسی بود.

فروش بسیار خوب دو فیلم اکشن برای استودیوهای هالیوود نوید یک تابستان پرقدرت را می‌دهد و این در شرایطی است که تا اینجای کار اوضاع برای آنها مساعد نبوده است. مجموع فروش فیلم‌ها در آمریکای شمالی از ابتدای سال تاکنون در مقایسه با پارسال 17 درصد کمتر است و تعداد تماشاگران هم 18 درصد کمتر است.

اکران ناموفق دو فیلم جدید
دو فیلم تازه اکران‌شده این هفته بازار آمریکای شمالی ناامیدکننده ظاهر شدند. کمدی تین‌ایجری «رقص پایان سال تحصیلی» به کارگردانی جو ناسبام تولید استودیو دیسنی با پنج میلیون دلار فیلم پنجم شد و فیلم انیمیشن «او هم گول خورده!: شنل قرمزی در برابر شرارت» تولید شرکت واینستین با 4.1 میلیون دلار در رده ششم قرار گرفت.

«رقص پایان سال تحصیلی» با بودجه‌ای هشت میلیون دلاری ساخته شده است. دیسنی امیدوار است با چهارمین فیلم «دزدان دریایی کارائیب» که 20 مه اکران می‌شود، عملکرد بهتری داشته باشد.

گلن کلوز، هیدن پانه‌ تی‌یر، چیچ مارین و جان کیوساک صداپیشه‌های «او هم گول خورده!: شنل قرمزی در برابر شرارت» هستند که روایتی جدید از داستان «هانسل و گرتل» است.

«ریو» پس از دو هفته صدرنشینی با 14.4 میلیون دلار در رده دوم قرار گرفت. مجموع فروش این فیلم 103.6 دلار شده است.  

جدول فروش فیلم‌ها در ایالات متحده و کانادا (29 آوریل تا 1 مه)

رتبه

عنوان فیلم

فروش جمعه تا یکشنبه (میلیون دلار)

تعداد سالن

متوسط فروش در هر سینما (دلار)

مجموع فروش (میلیون  دلار)

بودجه (میلیون دلار)

هفته اکران

1

«پنج سریع»

83.6

3644

22.950

83.6

125

1

2

«ریو»

14.4

3708

3.883

103.6

90

3

3

«خانواده شاد بزرگ مادیا»

10

2288

4.392

41

-

2

4

«آب برای فیل‌ها»

9.1

2820

3.236

32.3

38

2

5

«رقص پایان سال تحصیلی»

5

2730

1.832

5

8

1

6

«او هم گول خورده!: شنل قرمزی در برابر شرارت»

4.1

2505

1.653

4.1

30

1

7

«موج‌سوار فراطبیعی»

3.3

2010

1.642

33.8

18

4

8

«حیله‌گر»

2.7

1584

1.696

48.3

1.5

5

9

«پرش»

2.5

3176

805

105.3

63

5

10

«کد مبدا»

2.5

1645

1.539

48.9

32

5

رویترز / 1 مه / ترجمه: علی افتخاری

5858

کد خبر 148222

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین