سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: در صورت برتری مقابل الامارات می‌توانیم به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان شویم.

منصور ابراهیم‌زاده در نشست مطبوعاتی پیش از دیدار تیم‌های الامارات و ذوب آهن در مورد این مسابقه گفت:« بازی در خانه حریف همیشه مشکل است به خصوص اینکه در مسابقه فردا تیم‌های اول و دوم گروه هم با هم بازی می‌کنند.ما در این بازی به صدر نشینی و صعود فکر می‌کنیم و می‌دانید که با پیروزی علاوه بر صعود به عنوان صدر نشین راهی دور بعد خواهیم شد.از سوی دیگر تیم الامارات هم با کسب این 3 امتیاز شانس‌هایش برای صعود زیاد خواهد شد و به همین دلیل فردا در دیداری درگیرانه و سخت را پیش رو خواهیم داشت.»

ابراهیم‌زاده این را می گوید و با اشاره به بازی فردا می گوید:«تا به این هفته سخت‌ترین بازی ما دیدار مقابل الامارات در هفته اول مرحله گروهی مسابقات بوده است چرا که این تیم اماراتی مانند ذوب آهن سال گذشته برای تیم‌های گروه ناشناخته بود و همگان فکر می‌کردند که شانسی برای صعود ندارند. اما الامارات تا به حال خوب کار کرده است. صعود تیم ما به مرحله بعد قطعی شده و برنامه دیدار تیم‌های الشباب و الامارات هم شانس زیادی برای صعود دارند. قول می‌دهم با قدرت در بازی فردا ظاهر شویم و با تصمیم به پیروزی به این میدان پا می‌گذاریم.»
ابراهیم زاده در پایان در مورد تیم الامارات گفت: «بر خلاف تیم ذوب آهن که نیمه دوم‌های خوبی دارد و در شروع کار بازی خوبی را به نمایشگاه نمی‌گذارد، الامارات در نیمه‌های اول بازی خوبی را به نمایش گذاشته و معمولا به گل می‌رساند.»

 

252 40

کد خبر 148227

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین