واکسن روسی تزریق می‌کنید؟/ پاسخ دکتر گویا

ماجرای واردات واکسن روسی کرونا حواشی زیادی به وجود آورده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمهدی گویا ریٔیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، در گفت‌وگو با خبرآنلاین گفت: من واکسنی که مورد تایید مسئولان وزارت بهداشت باشد، تزریق می‌کنم. البته درباره تایید واکسن من تنها تصمیم نمی‌گیرم افراد مختلف دور هم جمع می‌شوند و به نتیجه می‌رسند. برخی فکر می‌کنند امثال دکتر گویا واکسن را خریده و می‌آورند. مگر بقالی است؟ ۵۰ نفر باید نظر بدهند، بررسی شود و به نتیجه برسند.

او افزود: اگر بخواهیم سند یک واکسن را خریداری کنیم ۴۰۰ تا ۵۰۰ صفحه است و افراد در سازمان غذا و دارو آن را می‌خوانند و ایراداتش را می‌گیرند تا بحث بشود. این کار بسیار دقیق و سختی است، برخی فکر می‌کنند یک نفر تصمیم می‌گیرد و بعد واکسن خریداری و وارد کشور می‌شود.

گویا در واکنش به این که مینو محرز، گفته بود این واکسن را تزریق نمی‌کند، گفت: من خانم دکتر محرز را یک استاد می‌دانم. شاید به دلیل این که زمان کمی داشتیم تا دور هم بحث کنیم این اتفاق رخ داده است. هنوز در مورد هیچ‌کدام از واکسن‌هایی که صحبت کردیم وضعیت به مرحله نهایی نرسیده است به جز واکسن کوبایی که گفتم.

مشروح این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

۴۷۲۳۷

کد خبر 1482522

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
    9 1
    نفرمایید قربان همه میدونن تصمیم گیری ها به چه صورته!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین