۰ نفر
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۵

روزنامه جام جم نوشت:

دختر معتاد که در پی توهم ناشی از مصرف شیشه، قصد قتل 3 زن همسایه‌اش را داشت، پس از یک هفته فرار دستگیر شد.  اوایل اردیبهشت امسال مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از سوءقصد به جان 3 زن همسایه‌اش در غرب تهران خبر داد.
ماموران با اعزام به محل حادثه، در تحقیق از همسایه‌ها متوجه شدند دختر یکی از همسایه‌ها که معتاد است، پس از این‌که خواهر و مادرش را کتک زده و دست و پای آنها را بسته، قمه به دست مقابل در خانه‌های دیگر رفته و از زنان آنجا خواسته از منازلشان خارج شوند. وقتی زنان همسایه در برابر خواسته وی مقاومت کرده‌اند، او با کوبیدن قمه به در خانه‌هایشان قصد کشتن 3 زن را داشته؛ اما با اطلاع از این‌که پلیس در جریان قرار گرفته، متواری شده است. به این ترتیب ماموران با هماهنگی قضایی، زن صاحبخانه و دخترش را که با دست و پای بسته در یکی از اتاق‌ها زندانی بودند، نجات داده و برای تحقیقات به مرکز پلیس منتقل کردند.

در تحقیق از این مادر و دختر مشخص شد، متهم فراری از 2 سال پیش، شیشه مصرف می‌کرده و هر بار که در کمپ ترک اعتیاد بستری می‌شده، 2 روز بعد از آنجا فرار می‌کرده و پس از بازگشت به خانه، با تهدید از اعضای خانواده پول زور می‌گرفته است. در ادامه ماموران متوجه شدند، دختر معتاد با سد کردن راه همسایه‌ها در پارکینگ مجتمع، اموالشان را سرقت می‌‌کرده و ساکنان مجتمع امنیت جانی نداشته‌اند. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، جستجوهای پلیسی برای دستگیری دختر معتاد ادامه یافت تا این‌که 2 روز پیش متهم فراری هنگام پرسه زدن در یکی از محله‌های مرکزی شهر شناسایی و دستگیر شد.

انتقام از 3 زن همسایه
دختر معتاد در بازجویی به پلیس گفت: مصرف شیشه، عواطف مرا نسبت به خانواده‌ام و همسایه‌ها از بین برده است. برای تهیه موادمخدر، مادر و خواهرم را کتک می‌زدم و از آنها پول می‌گرفتم و هر بار که پول نمی‌دادند، اثاثیه خانه را به‌هم ‌می‌ریختم. گاهی اوقات از همسایه‌ها هم پول زور می‌گرفتم تا این‌که چند هفته پیش متوجه شدم 3 زن همسایه با شکایت از من در دادسرا، قصد زندانی کردن مرا دارند. از آن موقع به فکر انتقام از این 3 زن بودم که آن شب، مادر و خواهرم متوجه ماجرا شدند و خواستند مانع من شوند که به شدت کتکشان زدم و دست و پایشان را بستم. پس از مصرف شیشه قمه به دست با حضور در مقابل خانه‌های 3 زن همسایه و تهدید آنها، قصد کشتن آن 3 را داشتم.

بنابراین گزارش، متهم با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه نهم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران روانه زندان شد.
282

کد خبر 148571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین