پروژه های مصوب درکارگروه اشتغال چهارمحال و بختیاری اجرا شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت‌: اجرایی شدن هر چه سریعتر پروژه‌های مصوب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت‌های زیرمجموعه مدنظر قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی استانداری، اقبال عباسی روز گذشته در دیدار با معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بانک رفاه کارگران به همراه جمعی از مدیران استانی، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در استان‌های کمتر توسعه‌یافته کشور از جمله چهارمحال و بختیاری در راستای ایجاد توسعه و اشتغال از جمله برنامه های موثر برای ایجاد تحرک در بخش‌های مختلف اقتصادی است.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در گذشته بانک‌هایی نظیر بانک رفاه و شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری نظیر شستا، در حوزه سرمایه‌گذاری سهم زیادی را در این استان به خود اختصاص نداده بودند، بنابراین می‌طلبد طرح‌های مصوب در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری جهت توسعه استان با مشارکت این بخش‌ها هر چه سریعتر اجرایی و عملیاتی شود.

وی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی در حوزه تسهیلات بانکی، بیمه، سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، مشکلات کارگری و قوانین دست و پاگیر، توضیح داد: این مشکلات در بازدیدهای هیات اعزامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به چهارمحال و بختیاری احصا و مقرر شد برای حل این مشکلات در سطح کلان در اسرع وقت تصمیم‌گیری شود.

عباسی در پایان تاکید کرد: اجرایی شدن هرچه سریعتر پروژه‌های مصوب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری با حضور معاونان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت‌های زیرمجموعه مدنظر قرار بگیرد.

لازم به ذکر است، مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری نیز استاندار را در این دیدار همراهی کردند.

48 

کد خبر 1487062

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار