عکاس خوش‌ذوق شیلیایی توانسته با عکاسی پیوسته از آسمان در طول شب، چشم‌انداز زیبای آسمان نیم‌کره جنوبی، ابرهای ماژلانی، ستارگان پرنور و نور منطقة‌البروجی را در فیلمی زیبا ثبت کند.

ساکنان عرض‌های میانی نیم‌کره شمالی بدون تغییر موقعیت و سفر به نواحی جنوبی نمی‌توانند بخش‌هایی از آسمان نیم‌کره جنوبی، بخصوص نواحی نزدیک به قطب جنوب آسمان را مشاهده کنند؛ درحالی‌که این مناطق میزبان سهیل و رجل‌القنطورس (دومین و سومین ستاره پرنور آسمان شب) و اجرام غیرستاره‌ای مانند ابرهای ماژلانی (قمرهای کهکشان راه‌شیری) هستند. 

استفان گیزارد با سفر به پارک ملی لوکا در شیلی توانسته این مناظر زیبا را از غروب تا طلوع خورشید ثبت کند. این فیلم از کنار هم قرار دادن تصاویر متعددی تهیه شده که نوردهی هر عکس چند ده‌ثانیه طول کشیده است. چشم‌انداز افق با قله‌های آتشفشانی پاریناکوتا به ارتفاع 6332 متر و پومراپه به ارتفاع 6282 جلوه خاصی پیدا کرده است.

 

 

 

 

 

در آغاز فیلم می‌توانید ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را به شکل لکه‌هایی مه‌آلود در سمت راست فیلم مشاهده کنید. ابرهای ماژلانی، کهکشان‌هایی کوتوله متشکل از چندصد میلیون ستاره هستند که در فاصله نه‌چندان دور 150 و 300 هزار سال نوری به‌دور کهکشان ما دوران می‌کنند.

نوار گسترده راه‌شیری درتمام طول فیلم دیده می‌شود، در اواسط فیلم (ثانیه 40) طلوع شکوهمند قلب کهکشان راه‌شیری را می‌بینید. از زمان 1:10 به بعد نیز ستونی هرمی‌شکل و نقره‌ای رنگ از افق سر بر می‌آورد که نور منطقة‌البروجی نام دارد و از بازتاب نور گردوغبار موجود در فضای بین زمین و خورشید به‌وجود می‌آید و طلوع سیاره‌ای درخشان (احتمالا ناهید) در میان این نور منطقه‌البروجی نیز به زیبایی آن می‌افزاید.

53

کد خبر 148838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۵
    0 0
    سلام بسیار جالب و عجیب بود