مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری از ابتدای جلسه امروز بارها و بارها پیشنهاد کمک به احزاب را مطرح کرد. اما نهایتا رای نیاورد.

به گزارش خبرآنلاین، این نماینده سمنان از ابتدای ارائه لایحه بودجه 90 به مجلس، خواستار تخصیص بودجه​ای به احزاب شده بود. اما این پیشنهادنه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نه در کمیسیون تلفیق به تصویب نرسید.

با این حال او این پیشنهاد را در صحن علنی مجلس هم پیگیری کرد. او در جلسه علنی امروز با اشاره به اینکه امسال سال انتخابات است و مقام معظم رهبری نیز بارها بر افزایش مشارکت مردمی تاکید کرده​اند، افزود: باید زمینه حضور مردم را با افزایش فعالیت احزاب فراهم کرد.

وی با انتقاد از اینکه از بودجه حوزه​های علمیه مبالغ مختلفی از جمله 500 میلیارد تومان به موسسه آیت​الله مصباح و بقیه مراکز داده​اند، گفت: یک درصد از بودجه​های حوزه​های علمیه را به تقویت 200 حزب موجود در کشو ربدهند. این بودجه به وزارت کشور تخصیص یابد تا از طریق این وزارتخانه توزیع شود.

اما این پیشنهاد رای نیاورد. رئیس مجلس هم گفت: من از قبل گفته بودم که این پیشنهاد رای نمی​آورد ولی آقای کواکبیان قبول نمی​کرد. مخصوصا به رای گذاشتم که مشخص شود رای نمی​آورد!

/29

کد خبر 148860

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین