احمد فتح‌اللهی، نایب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به اهمیت رونق تولیدات داخل و حضور در بازارهای جهانی گفت که نتایج آزمایشات سلامت کلوچه نادری را تایید می‌کند.

نایب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران: کلوچه نادری سالم است

احمد فتح‌اللهی، نایب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استاندارد از جمله مباحث مهم است. اهمیت رسانه و چگونگی حضور در آن بر هیچ کس پوشیده نیست. هر گونه اقدام رسانه‌ای نادرست می‌تواند منافع جمعی را تحت الشعاع قرار دهد.

فتح‌اللهی اظهار کرد: در این باره می‌توان به خبری که متاسفانه درباره کلوچه نادری منتشر شد، اشاره کرد. تمام کارخانجات مواد غذایی ما تحت نظر وزارت بهداشت و درمان و همچنین سازمان استاندارد فعالیت دارند و استانداردهای کشور با معیارهای جهانی مطابقت دارد. گاهی برخی خبرها بر اساس شایعات شکل می‌گیرند و متاسفانه رسانه‌ای نیز می‌شوند. این اخبار هر بار یکی از تولیدات ملی را هدف قرار می‌دهد. که گاه بازار صادرات محصولات را تحت الشعاع قرار می‌دهد. انچه نتایج ازمایشات نشان می‌دهد، تاییدی بر سلامت محصول کلوچه نادری است.

وی ادامه داد: چنین مسائلی باعث تضعیف تولید و تلاش کارآفرین می‌شود. یکی از رسالت‌های رسانه‌ها انتشار اخبار و گزارش بر اساس مدارک و اسناد است. این را باید در نظر داشت که رویه انتشار گزارش‌های خلاف واقع، تا کنون با زیر سوال بردن چندین برند، روند کسب درآمد برای نیروی انسانی شاغل در این کارخانجات را دچار مشکل کرده است.

۲۱۲۱

کد خبر 1489951

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین