مراسم روضه حضرت زهرا(س) صبح امروز پیش از آغاز جلسه علنی مجلس در صحن پارلمان برگزار شد. اما عدم ارائه گزارش نهایی کمیسیون تلفیق علت اصلی تاخیر در برگزاری جلسه علنی است.

گفتنی است جلسات علنی مجلس باید از ساعت 8 بامداد آغاز بکار کند که تا کنون - ساعت 9:40 - هنوز به شکل غیرعلنی برپاست.

به گزارش فارس موسوی لارگانی نمانیده فلاورجان صبح امروز یکشنبه پیش از آغاز جلسه علنی به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) در صحن علنی به روضه‌خوانی پرداخت و نمایندگان به سوگواری برای این شهید راه ولایت پرداختند.

همچنین اعضای کمیسیون تلفیق بودجه 90 نیز صبح امروز تشکیل جلسه دادند. نمایندگان قرار است در جلسه علنی امروز، بررسی لایحه بودجه 90 را به پایان برسانند.

در همین حال حسین سبحانی​نیا عضو هیات رییسه مجلس از برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق برای بررسی لایحه بودجه سال 90 خبر داد و به خانه ملت گفت: به دلیل حضور نمایندگان در کمیسیون تلفیق جلسه علنی امروز مجلس با تاخیر و پس از پایان این جلسه برگزار می‌شود.

محسن کوهکن سخنگوی هیات رئیسه نیز در گفت​وگوی کوتاهی با رادیو فرهنگ، همین مساله را علت تاخیر در برگزاری جلسه علنی مجلس اعلام کرد. گویندگان این رادیو از بعد از بخش خبری ساعت 8 بامداد، بارها به شنوندگانشان گفتند که منتظر برگزاری جلسه علنی مجلس هستند.

/2929

کد خبر 149283

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین