۰ نفر
۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
اولین واکنش انگلیس به آزادی زاغری

وزیر امور خارجه انگلیس با انتشار پیامی توئیتری از آزادی نازنین زاغری ابراز خرسندی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، دومینیک راب نوشت: ما از برداشته شدن پابند از پای نازنین زاغری استقبال می‌کنیم اما رفتار ایران با او غیرقابل تحمل است. باید به او اجازه داده شود که هر چه زودتر به بریتانیا بیاید و با خانواده خودش دیدار کند.

اولین واکنش انگلیس به آزادی زاغری

گفتنی است که زاغری تبعه ایرانی ــ انگلیسی است که ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۵ توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه کرمان در فرودگاه امام خمینی(ره) دستگیر و به کرمان منتقل شد.

حجت کرمانی وکیل نازنین زاغری متهم ایرانی - بریتانیایی امروز از پایان محکومیت و آزادی موکل خود خبر داد. وی گفت: محکومیت پنج ساله خانم زاغری به پایان رسید و با توجه به اینکه از یک سال قبل با پابند در منزل بود و فقط می توانست تا شعاع ٣٠٠ متری منزل پدری خود در تهران تردد کند، امروز پابند وی باز شد. زمان رسیدگی به پرونده دوم موکلم به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام ۲۴ اسفند ماه در دادگاه انقلاب تعیین شده است.

311311

کد خبر 1493507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین