«بازی با یکی از تیم های نزدیک مالدیو، مد نظر کروش بود به همین دلیل بازی با تیم های ملی سشل و ماداگاسکار و سریلانکا را مد نظر قرار دادیم. اما با تیم سشل به جایی نرسیدیم.» این جملات عباس ترابیان است، سرپرست کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال. بی شک خیلی از ایرانی ها به هیچ وجه نام سشل را نشنیده اند. این جزیره بسیار کوچک نقطه ای در اقیانوس هند است که یکی از کشورهای قاره آفریقا به حساب می آید.
کسی سشل، این جزیره کوچک را که البته شامل چند جزیره دیگر هم می شود، با فوتبالش نمی شناسد. این کشور یک کشور توریستی محسوب می شود که به دلیل ساحل های فوق العاده زیبایش هر ساله توریست های زیادی را به سوی خود می کشد. سشل روی نقشه یک نقطه بسیار کوچک است و طبق اطلاعاتی که فیفا داده، نزدیک به 5000 هزار فوتبالیست دارد. تیم ملی سشل یک تیم بسیار کم کار است. آنها معمولا در مسابقات حرفه ای جایی ندارند و تنها در مسابقات دوستانه حاضر می شوند. مسئولان فدراسیون فوتبال سشل در سال 2009 تصمیم گرفتند تغییری در فوتبال کشورشان ایجاد کنند تا با برگزاری دیدارهای دوستانه بتوانند یک گام کوچک برای بین المللی شدن این تیم بردارند.
آنها سه بازی دوستانه مقابل سوایزلند، کومور و بوتساوانا برگزار کردند که هر سه دیدار را باخته اند. بعد از این سه بازی دوستانه، تا امروز سشل هیچ دیدار دیگری انجام نداده تا با فدراسیون فوتبال ایران هم به بن بست بخورد. سشل در رنکینگ فیفا در رده 194قرار دارد و بین 52 تیم آفریقایی نیز تیم پنجاه و دوم است! فدراسیون فوتبال این کشور از سال 1993 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است اما پیشرفت بی اندازه کوچکی در بین کشورهای آفریقایی داشته است. این تیم 10 امتیاز در رنکینگ فیفا گرفته که به گفته عباس ترابیان سرپرست تیم ملی، بی شباهت با مالدیو اولین حریف ایران در راه مقدماتی جام جهانی 2010 نیست. اما ظاهرا نباید این مقایسه را درست دانست چون مالدیو به نسبت سشل در فوتبال مطرح تر است. آنها در رده 23 آسیا و 143 دنیا قرار دارند و البته با 146 امتیاز.
252 40
نظر شما