رژیم صهیونیستی از سلاح جدیدش رونمایی کرد

ایسنا نوشت:ارتش رژیم صهیونیستی از سلاح جدید خود که مجهز به سیستم لیزری است، رونمایی کرد.

به گزارش عربی۲۱، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از سلاح جدیدی رونمایی که که مجهز به سیستم لیزر است.

در بیانیه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی درباره این سلاح آمده است: این سلاح متکی به دستگاه "Iron Sting" بوده که متشکل از شبکه‌ای از سیستم‌های دقیق تیراندازی است. در این سلاح از "مهمات خمپاره‌ای با کالیبر ۱۲۰ میلی متر استفاده شده و مجهز به سیستم لیزر و سیستم موقعیت یابی جهانی برای هدف گیری دقیق اهداف و جلوگیری از آسیب‌های جانبی است.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه بیانیه خود تأکید کرده است: این سلاح را می‌توان بر روی وسایل نقلیه یا نفربرهای زرهی در تمام زمین‌های باز و محیط‌های شهری نصب کرد. دقت سیستم این سلاح احتمال خسارت جانبی را کاهش می‌دهد و از وارد شدن صدمه به غیرنظامیان جلوگیری می‌کند.

در همین حال، بنی گانتس، وزیر جنگ دولت رژیم صهیونیستی درباره این سلاح جدید گفت: این سلاح نیازهای ارتش را برآورده کرده و توانایی‌های رزمی ما را برای مقابله با دشمنانی که در محیط‌های غیرنظامی پنهان شده‌اند، بهتر می‌کند.

311311

کد مطلب 1495814

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین