۰ نفر
۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
استقلال برای قاسمی نژاد پول ندارد!

ایلنا نوشت: باشگاه استقلال تهران نمی‌‎تواند در مقطع فعلی برای مذاکره با امین قاسمی نژاد به توافق دست پیدا کند.

 امین قاسمی نژاد، مهاجم تیم شهرخودرو طی یک ماه اخیر در برنامه‌های نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال تهران جای داشته اما تا به امروز مشکل او برای حضور در این تیم برطرف نشده است.

در حالیکه تا روز گذشته مساله رضایتنامه این بازیکن مورد توجه بود، اکنون باشگاه استقلال توانایی جلب رضایت این مهاجم را ندارد.

قاسمی نژاد که اعلام کرده با جدایی از شهرخودرو تنها برای استقلال به میدان خواهد رفت، امروز موفق به دریافت رضایتنامه و فسخ قرارداد شده است اما از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که توافقی درباره جذب بازیکن صورت نگرفته است.

همانطور که اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال روز گذشته اعلام کردند، مبلغ مورد نظر این بازیکن مورد توافق آنها نیست و مشکلات مالی که در حال حاضر آنها با آن درگیر هستند موجب شده تا فعلا توافقی برای حضور او در ترکیب این تیم صورت نگیرد.

256 251

کد خبر 1496282

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین