جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع همدان: به خانواده شهداء باید توجه بیشتری داشت

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) گفت: مشکلات و کمبودها در کشور وجود دارد اما باید به خانواده‌های شهدا توجه ویژه داشت و درصدد رفع مسائل آنها برآمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ سردار مهدی فرجی، جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان گفت: خانواده شهدای همدان نجیب‌ترین خانواده شهدا در سطح کشور هستند.

وی افزود: کارکنان بنیاد شهید که خود نیز اکثرا از خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستند در این خصوص وظیفه خطیری را بر دوش دارند.

سردار فرجی خاطرنشان کرد: در حوزه رفع مشکلات خانواده‌های مدافع حرم استان، بنیاد شهید کشور و نیز استان اقدامات خوبی انجام داده است که  قدردان آنها هستیم.

وی از زحمات دکتر عارف و آقای عباسیه مدیرکل و سرپرست سابق بنیاد شهید، قدردانی کرد و اظهار داشت: سابقه آقای صفدریان در بنیاد شهید زیاد است و ایشان از جمعیت ایثارگران هستند که با توجه به محدودیت‌ها، انصافا سال‌ها خوب کار کرده‌اند.

مجید عابدی مدیرکل بازرسی بنیاد شهید کشور نیز در این مراسم گفت: رشادت‌ها و از جان‌گذشتگی رزمندگان در طول جنگ تحمیلی از یادها نمی‌رود و اگر این جانفشانی‌ها نبود، اکنون انقلاب اسلامی ایران به این جایگاه نمی‌رسید.

وی با بیان اینکه بودجه بنیاد شهید برای سال ۱۴۰۰ دوبرابر شده است، تصریح کرد: امیدوارم خداوند توفیق خدمتگزاری به خانواده شهدا و ایثارگران و رزمندگان را به ما بدهد.

عابدی در ادامه از تلاش‌های استاندار همدان قدردانی کرد و یادآور شد: ایشان همدلی و همیاری لازم را در پیشبرد دو پروژه بزرگ یکی زمین برای ایثارگران و دیگری ایجاد اشتغال داشتند.

وی ضمن قدردانی از زحمات آقای عباسیه بزرگی،  سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: وقتی مسوولیت را به دوش ایشان قرار دادیم بدون هیچ چشم داشتی قبول کردند و در این مدت زحمات زیادی کشیدند که قدردان هستیم.

عابدی با اشاره به اینکه امروز بر دوش آقای صفدریان نیز مسوولیت سنگینی را نهادیم که آرزوی موفقیت برای ایشان داریم افزود: باید تکریم خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه باید انضباط قانونی و مالی را رعایت کنیم تا کاری انجام می‌دهیم قانونی باشد، خاطرنشان کرد: باعث خوشحالی ما است که طی ۲۴ ساعت با همکاری و همراهی مسوولان استان همدان، کار عزیزی از خانواده  مدافع حرم رو به جلو رفت و امیدوارم همواره این روحیه در بزرگان باشد.

48

کد خبر 1496365

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین