ایسنا نوشت:

آیت‌الله محمد یزدی در دیدار مسوولان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه شهید صدوقی قم، اظهار کرد: ما باید به دنبال اطاعت از اوامر و دستورات مقام معظم رهبری باشیم، هرچند با سلیقه یا سیاست‌های شخصی ما همسو نباشد.

وی با اشاره به برخی مباحث درباره ارشادی و مولوی بودن دستورات رهبری، اظهار کرد: در اطاعت از رهبر معظم انقلاب، نیاز به دستور ایشان نیست، همین که اشارتی داشته باشند، برای ما کافی است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که ولایی بودن زبانی کافی نیست، بیان کرد:‌ اگر انسان بگوید که مطیع امر رهبری هستم، ولی رفتار و سخن او خلاف این امر را نشان دهد، نمی‌تواند ادعای پیروی از ولایت فقیه را داشته باشد.

وی در ادامه سخنان خود، تبیین آموزه‌های اسلامی در جامعه را دارای اهمیت فراوان معرفی کرد، امّا حاکم شدن و اجرای احکام اسلامی در جامعه را مهم‌تر دانست و اظهار کرد:‌ ائمه(ع)، بزرگان و مراجع دینی بیش از آن که به دنبال تبیین آموزه‌های اسلامی باشند، به دنبال حاکم نمودن اسلام و اجرای احکام اسلامی در جامعه بودند.

یزدی، پیروزی انقلاب اسلامی و حضور در جامعه‌ای که احکام اسلامی در آن حاکم شده است را از مهم‌ترین نعمت‌های خداوند برشمرد و گفت: امروز ما در جامعه‌ای هستیم که احکام الهی در آن اجرا می‌شود و در رأس آن فقیه والامقام، مدیر و مدبر که ذخیره خداوند برای عصر حاضر است،‌ قرار دارد.

رییس جامعه مدرسین حوزه، با تأکید بر رسالت سنگین حوزه‌های علمیه در حفظ نظام اسلامی، اظهار کرد:‌ در جریان انقلاب، ‌حوزه‌ سرمایه‌های خود را به انقلاب تقدیم کرد و آنها توانستند معجزه‌ای را در تاریخ ایجاد نمایند؛ امروز نیز طلاب باید خود را نسبت به حاکمیت اسلامی مسوول بدانند و اسلام را تنها در نماز‌خواندن و برخی عبادات خلاصه نکنند.

 /29211

کد خبر 149889

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =