در تهران و شهرهای بزرگ با اجرای چنین طرح هایی ترافیک کاهش پیدا نمی کند زیرا یکی از معضلات در کلانشهر ها ازدیاد جمعیت و فراوانی خودروهاست .

با وجودیکه به تازگی اعلام شده است همزمان با اجرای طرح دورکاری در تهران شاهد کاهش ترافیک بودیم اما سرهنگ محسن مهرایی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا معتقد است که  طرح دورکاری و تغییر ساعت کارادارات تاثیری در کاهش ترافیک تهران نداشته است.

وی در گفت وگو با خبرآنلاین اظهار داشت: هرچند با اجرای این طرح و طرح کاهش ساعات کار شاهد توزیع ترافیک در ساعات مختلف هستیم اما در تهران و شهرهای بزرگ  با اجرای چنین طرح هایی ترافیک کاهش پیدا نمی کند زیرا یکی از معضلات در کلانشهر ها ازدیاد جمعیت و فراوانی خودروهاست .

سرهنگ مهرایی در مورد کمک وسایل نقلیه عمومی به کاهش ترافیک بیان کرد : وسایل نقلیه مطابق با نیاز مردم نیست و به همین دلیل میل به استفاده از  وسیله نقلیه شخصی  افزایش پیدا می کند و به بار ترافیکی نیز اضافه می شود.

وی در مورد تغییر ساعت کاری گفت: تغییر ساعت نمی‌تواند تاثیر زیادی در کاهش ترافیک داشته باشد، بلکه باید برای کم کردن ترافیک به توسعه حمل و نقل عمومی ، اصلاح فرهنگ رانندگی و آموزش توجه بیشتری شود.

45232

کد خبر 150158

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    0 0
    ما شهروندان تهراني تاثير آن را به چشم ديده ايم . خوبست مسئولين از لجبازي سياسي باهم دست بردارند مخصوصا راهنمايي و رانندگي با چه هدفي چيزي را كه ديده ايم مي گويد بي تاثير بوده؟البته گره ترافيك تهران در ارتباط با متغيرهاي زيادي است و تغيير ساعات كار به اندازه يك متغير موثر بوده است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین