تولید گندم در هرمزگان ۱۵ درصد کاهش یافت

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان علت کاهش ۱۵ درصدی تولید گندم در هرمزگان را کاهش بارندگی و گرم شدن هوا اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا امیری زاد بیان داشت: امسال سطح زیرکشت گندم در استان ۱۲ هزار و ۴۰۰ هکتار است و هزار هکتار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
امیری زاد با بیان اینکه امسال پیش بینی می‌شود ۴۵ هزار تن گندم در استان برداشت شود که نسبت به پارسال ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دارد، افزود: خشکسالی، کاهش بارندگی و گرم شدن هوا از مهمترین عوامل کاهش تولید گندم در استان است.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: کیفیت گندم تولیدی استان مناسب است و فقط عملکرد تولید کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان حاجی آباد قطب تولید گندم در استان است و شهرستان‌های رودان، میناب، پارسیان و بستک از دیگر مناطق تولید گندم هستند، اظهار کرد: برداشت گندم تا خرداد ادامه دارد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اضافه کرد: همزمان با برداشت گندم خرید تضمینی این محصول نیز آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه هیات دولت هرکیلوگرم گندم معمولی به قیمت چهارهزار تومان و گندم دوروم به قیمت تضمینی ۴ هزار و ۲۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، خاطرنشان کر: امسال ۱۵ مرکز خرید تضمینی گندم در استان در نظر گرفته شده است.
امیری زاد عنوان کرد: ۷ مرکز در شهرستان حاجی آباد، دو مرکز در شهرستان بندرعباس، دو مرکز در شهرستان میناب، دو مرکز در شهرستان رودان، یک مرکز در شهرستان پارسیان و یک مرکز در شهرستان بستک فعال است.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا در مدت ۴۸ ساعت پول خرید گندم به حساب کشاورزان واریز شود، اضافه کرد: خرید تضمینی گندم تا پایان تیر ادامه دارد و پارسال ۵۲ هزار تن گندم در استان برداشت شد.

46

کد خبر 1502463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =