رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مجلس در برنامه پنجساله پنجم انتظار دارد که تعداد بسیجیان به 30 میلیون نفر برسد، گفت: بودجه بسیج متناسب با جذب این تعداد بسیجی نیست.
سردار محمدرضا نقدی در خصوص بودجه سال جاری این سازمان، با بیان اینکه عملکرد بسیج هیچگاه وابسته به میزان بودجه نبوده و نیست، افزود: میزان بودجه بسیج هرچقدر هم که از نظر ما کافی نباشد، موظفیم تا وظایف خود را به نحو احسن به انجام برسانیم.
نقدی ادامه داد: البته ما تکلیف دیگری نیز داریم که باید راه را جهت انجام کار برای عزیزان ایثارگری که تمام توان خود را در راه خدمترسانی در بسیج بهکار گرفتهاند، هموارتر کنیم.
وی با یادآوری اینکه لایحهای که دولت به مجلس ارائه داد، متناسب با مطالبات مجلس از بسیج در قالب برنامه پنجساله پنجم نبود، افزود: مجلس در برنامه پنجساله پنجم انتظار دارد که تعداد بسیجیان به 30 میلیون نفر برسد که این یک کار بزرگ است زیرا باید طی 5 سال، این ظرفیت به دو برابر افزایش یابد اما اعتباری که در لایحه دیده شده بود، تناسبی با این خواسته مجلس نداشت و به نظرم این قسمت ترمیم نشده است.
نقدی خاطرنشان کرد: البته مجلس از محلهای دیگر، درصدهایی از اعتبارات نهادها و دستگاههای فرهنگی را به این میزان بودجه اضافه کرده است؛ اما هنوز کاملاً معلوم نیست که این میزان نیز خلأها را پر کند یا نه.
/2929
نظر شما