۳۵ عنوان برنامه به مناسبت ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از تدوین و هماهنگی بیش از ۳۵ عنوان برنامه شاخص و محوری حوزه قرآن و عترت ویژه ماه رمضان جهت اجرا در استان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین ازچهارمحال :  ابراهیم شریفی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه پر برکت رمضان و آغاز ماه بندگی شیعیان و مسلمانان جهان به تمامی مسلمانان جهان  عنوان داشت:  ماه رمضان را مغتنم بشماریم. پیامبر اکرم(ص) درباره ماه رمضان می فرماید: «ای مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به شما روی آورد، ماهی که نزد خدا از همه ماه ها برتر و روزهایش بر همه روزها و شب‌هایش بر همه شب‌ها و ساعاتش بر همه ساعات برتر است، ماهی است که شما در آن به میهمانی خدا دعوت شده و مورد لطف او قرار گرفته‌اید، نفس‌های شما در آن تسبیح و خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن مقبول و دعایتان در آن مستجاب است.
شریفی افزود :  این روزها در حالی به ماه میهمانی خدا وارد می‌شویم که کرونا در چهان می تازد و استان ماهم در رنگ بندی ستاد کرونا  قرمز است . لذا لازم است ورودمان همراه با برنامه‌ریزی صحیح و شاخص‌هایی باشد که نشانگر رفتار یک مسلمان است.
وی در خصوص چشم انداز فعالیت های قرآن و عترت این اداره کل در ماه مبارک رمضان بیان کرد: چهارمحال و بختیاری  به عنوان یکی از استانهای  فعال قرآنی ویژه برنامه های شاخصی را در این ماه ضیافت الهی برگزار می نماید و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری  به عنوان متولی توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه با رویکرد تعمیم و تعمیق شناخت و ایمان به قرآن و عترت و ارتباط و انس با آن و تحقق مضامین آیات قرآنی در رفتار فردی و اجتماعی اقشار مختلف جامعه برنامه های متنوع و متعددی را در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته است.
 وی در خصوص تعریف فعالیت‌های قرآن و عترت در جامعه اظهار داشت: فعالیت‌هایی که به منظور شناخت و شناساندن قرآن و معارف آن و تقویت ایمان به قرآن و انس با آن و بهره‌گیری فرد و جامعه از قرآن انجام می‌شود از برنامه های اصلی این اداره کل می باشد.
شریفی تصریح کرد:ویژه برنامه مجازی ادبیات داستانی "بهار رمضان " برنامه‌های آموزشی مربوط به خواندن و درک مفاهیم و معارف قرآن که برای انس آحاد جامعه با قرآن و استفاده از آن، برنامه‌های آموزشی که به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص فعالیت‌های مختلف قرآنی، پژوهش‌هایی که با هدف شناخت قرآن و معارف آن و وظایف فرد و جامعه نسبت به قرآن و چگونگی تحقق توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه، فعالیت‌هایی که با به کارگیری دانش، روش و ابزارهای مختلف هنر و ارتباطات، به منظور گسترش توجه و اشتیاق نسبت به قرآن کریم و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه  ارائه می‌شود، از جمله اهداف کلان  و برنامه های این اداره کل در ماه مبارک رمضان در حوزه قرآن و عترت در جامعه می باشد.
شریفی در خصوص برخی عناوین فعالیت ها و برنامه های حوزه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و موسسات قرآنی و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای ۱۰ گانه استان  در ماه مبارک رمضان ابراز کرد: اجرای  مسابقات، محفل انس با قرآن از طریق پیام رسان های فضای مجازی و  جزء خوانی قرآن کریم، برنامه های بصیرتی، تولید اپلیکیشن قرآن و عترت، مسابقه پیامکی با موضوع نماز، طرح ختم قرآن در فضای مجازی ، انتشار و معرفی مربیان تجوید و ترتیل به گروه های مجازی و رفع اشکال گروه ها، محفل انس با قرآن با حضور ۱۰ قاری ، محفل انس با قرآن با دعوت از قاریان ممتاز و برجسته استانی و کشوری، تفسیر های کوتاه  در فضای مجازی و مسابقات تفسیر، پویش عمومی قرآن در خانه در فضای مجازی، اجرای مسابقات قرآن و عترت ویژه موسسات، برگزاری محافل انس با قرآن کریم با حضور اساتید برجسته قرآنی استان از طریق برنامه مجازی شاد ویژه دانش آموزان و خانواده ها، برگزاری مسابقات رادیویی و تلویزیونی قرآن و عترت از جمله برنامه های این اداره کل در ماه مبارک رمضان است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری  در پایان گفت: در این روزهای سخت همچون گذشته با تاسی به سیره عملی ائمه اطهار؛ بالاخص کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و حمایت همه‌جانبه مردم خیر و نیکوکار چهارمحال و بختیاری ، حامی جامعه هدف و خانواده بزرگ فرهنگ، هنر و رسانه خواهیم بود و در خصوص برکات و حسنات صدقه و به ویژه در ماه مبارک رمضان ،در این ایام که معیشت قشری از جامعه که به دلیل اپیدمی کرونا ویروس دچار اختلال شده است شرکت در پویش ها قطعا پاداش دنیوی و اخروی پروردگار متعال را به همراه دارد.

46

کد خبر 1504759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار