۰ نفر
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۹

بانی فیلم نوشت:

سریال «دستان سبز» به کارگردانی قدرت‌ا... صلح‌میرزایی که سال‌هاست کمدی‌های خاص و متعدد او در سینما اکران می‌شود، از سال گذشته با درجه کیفی الف در شبکه تهران کلید خورد، اما اواخر سال گذشته با شدت گرفتن اختلاف نظرها، شبکه تهران اقدام به تغییر علی صادق‌شیرازی، تهیه‌کننده و مجری طرح پروژه کرد. حرکتی که محمدرضا معصوم‌زادگان، مدیر گروه و فیلم و سریال و قائم‌مقام شبکه تهران علت آن را «ارتقای کیفی این سریال» عنوان کرد.

این اتفاق، تصویربرداری سریال را با چند روز وقفه مواجه کرد، ولی با حضور تهیه‌کننده و مجری طرح جدید دوباره ضبط تصاویر آغاز شد. این در حالی است که توافق‌های جدید هم کارساز نشده و پنجشنبه گذشته پس از حدود دو ماه، ناهماهنگی‌ها هر چه بیشتر آشکار شد و گروهی از بازیگران و عوامل تولید با اعتراض به محل ساختمان شبکه تهران در سعادت‌آباد رفتند و درخواست وصول مطالبات عقب‌افتاده خود را کردند.

گفته می‌شود معصوم‌زادگان نیز با دعوت به آرامش و فرا خواندن تعدادی از بازیگران اصلی که راکورد بازی‌شان باید در ضبط قسمت‌های جدید حفظ شود، برایشان چک کشیده است.

واکنش کارگردان
«من این را دارم از شما می‌شنوم!» این واکنش قدرت‌ا... صلح‌میرزایی به خبرنگار ما در مقابل طرح مسئله اعتراض بازیگران و توقف تولید سریال بود.

وی روز گذشته طی تماسی در گفت‌وگو با خبرنگار بانی فیلم، با تکذیب تمام شایعات و اینکه اگر هم موردی در کار بوده از آن بی‌خبر است، اعلام کرد:‌ «چند روز به دلیل انتخاب لوکیشن جدید تصویربرداری نداریم و بزودی در این هفته برای ادامه ضبط به شهرک غرب خواهیم رفت». او افزود: «تاکنون 90 درصد از تصویربرداری (حدود 1000 دقیقه) و همین مقدار از تدوین سریال هم انجام شده است».

تهیه‌کننده جدید پاسخ نداد، بازیگران تأیید کردند!
برای روشن شدن ابعاد دیگر این ماجرا، تماسی نیز با امیر پروین‌حسینی، تهیه‌کننده‌ای که طبق اعلام شبکه جایگزین صادق‌ شیرازی داشتیم که موفق به صحبت با او نشدیم.

با این حال، خبرنگار ما در تماسی با یکی از بازیگران سریال، از خبر صدور چک پرس و جو کرد که وی آن را تایید کرد. این بازیگر که با شرط عدم افشای نامش حاضر به گفت‌وگو شد، اعلام کرد پنجشنبه گذشته به همراه چند تن دیگر از بازیگران به محل شبکه تهران رفته و چک دستمزد خود را گرفتند. جالب آن که در آخرین لحظات تنظیم گزارش حاضر، بازیگر دیگری نیز در تماس با دفتر روزنامه مسئله مزبور را تأیید کرد.

افشاگری‌های تهیه‌کننده قبلی
علی صادق‌شیرازی که نامش از ابتدای تولید سریال به عنوان مجری طرح و تهیه‌کننده سریال مطرح بود، با تأیید تمام اتفاقات و حاشیه‌های ایجاد شده، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه تهران و کارگردان پروژه را عاملان بروز مشکلات و خود را قربانی این اتفاقات ذکر کرد.

صادق شیرازی که برای رفع ابهامات و تناقض‌ها حاضر به پاسخ دادن می‌شود، با اشاره به حوادث اواخر سال گذشته گفت: «دوستان در شبکه تهران، فردی را مجری طرح سریال کردند. در واقع قرار بود او تهیه‌کننده باشد، ولی به دلیل نداشتن سابقه حرفه‌ای، آقای پروین‌حسینی به شکل صوری در کنار او به عنوان تهیه‌کننده معرفی شد».

او گفت: «مجری طرح جدید تنها 20 روز پس از عید کار کرد که کیفیت آن هم قابل قبول نبوده و من متاسفم یک سریال پس از یک سال هنوز در مرحله تصویربرداری قرار دارد».

او خبر داد: «آقای احمدی افزادی مدیر شبکه که بارها به من تأکید کرده‌اند «تامل کن»، به تازگی در پنجم ماه جاری با من قرارداد جدیدی امضا کردند، اما روز قبل (پنجشنبه 22 اردیبهشت) آقای معصوم‌زادگان در اقدامی تنها به تعدادی از بازیگران سریال که نیاز به آنان دارند، چک امور مالی شبکه را که احتیاجی به امضای مدیر ندارد داده و سایر عوامل معترض را از در شبکه بیرون کرده‌اند. ایشان با من هم برخورد توهین‌‌آمیزی داشتند».

این تهیه‌کننده با بیان اینکه تمام زندگی خود را سر پروژه مذکور گذاشته و تاکنون نیم میلیارد خرج آن کرده، از اینکه مسؤولان شبکه تهران بدون آن که اقدام به تسویه حساب با او کنند، خود را مالک سریال می‌دانند اظهار نارضایتی و تاسف شدید کرد.

وی همچنین خبر داد: «در صورتی که شبکه تکلیف من را روشن نکند، برای اعاده حیثیت شغلی خودم که پس از 17 سال کار در سازمان صداوسیما زیر سوال رفته، اقدامات قانونی لازم را انجام خواهم داد.»

او مشکل اصلی سریال را نه کیفیت پایین سریال، بلکه در مسائل مادی و برخی رفتارها دانسته و در این زمینه اضافه کرد: «تولید پروژه از 10 روز قبل متوقف شده و افراد منصوب شبکه تنها برای 20 روز ضبط، آن هم با این روال، مبلغ قابل توجهی دریافت کرده‌اند».

در این زمینه تماس‌هایی نیز با مدیر فیلم و سریال شبکه تهران داشتیم که موفق به گفت‌وگو با او نشدیم.

ماجرای دستان سبز
دستان سبز با بازی عبدالرضا اکبری، فریبا کوثری، کامران تفتی، جمشید شامحمدی، مریم سلطانی، مهدی امینی‌خواه، شهنام شهابی، سینا سهیلی، محسن افشانی، سمانه پاکدل، حسین مهری، محمد اعلایی، جابر غفاریان، محمدحسین سیرتی و ... قصه یک جوان نابغه ریاضی به نام پویا را به تصویر می‌کشد که مشکلات خانوادگی‌اش، سبب‌ساز یک بحران پیچیده برای او می‌شود.

شنیده می‌شود مسئولان شبکه تهران قصد دارند بزودی تصویربرداری و تولید بخش‌های باقیمانده این سریال را بدون تهیه‌کننده قانونی سریال آغاز کنند.

اقدامی که قطعاً بر مشکلات موجود خواهد افزود. امیداریم این مسئله با ارائه راهکاری منطق از سوی مسؤولان شبکه تهران و سازندگان پروژه ختم به خیر شود و در آینده شاهد پخش سریالی قابل قبول با عنوان «دستان سبز» باشیم.

58301

کد خبر 150665

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مریم خداداد US ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۰
    0 0
    سلام طبق نظر قبلی باید اعلام کنم به نظر شخص من این نهایت بی انصافیه که نقش پر رنگ آقای امیر عباس محسنی را در این سریال نادیده بگیریم ایشام بازیگر جوانی هستند که تازه چند سال است که پا به عرصه سینما و تلویزیون گذاشته ولی پیشرفت چشمگیری داشته و وظیفه من و شماست که ایشان را به بینندگان معرفی کنیم و موجبات تشویق ایشان شویم خواهشمندم به عنوان دوستداران و حامیان هنر از بازیگران و هنرمندان جدید پشتیبانی و حمایت کنید با تشکر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین