ایسنا نوشت:

روزنامه الیوم عربستان مدعی شد که با موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار نمایندگان ایران در مرحله حذفی لیگ قهرمان آسیا در امارات برگزار می‌شود.

روزنامه الیوم عربستان به نقل از منابع آگاه مدعی شد: « به دنبال اتفاقاتی که اخیرا در ورزشگاه‌های ایران رخ داد، کنفدراسیون فوتبال آسیا موضوع برگزاری دیدارهای نمایندگان ایران را در مکانی بیطرف بررسی می‌کند.»

 این روزنامه در ادامه گزارش خود ادعا کرد که در ورزشگاه‌های ایران "پلاکارد‌ها و شعارهایی علیه آل سعود" سر داده شده که برای بررسی این موضوع بن همام با ناظران داوری بازی نمایندگان ایران با تیم‌های عربستان دیدار کرده است.

 این روزنامه مدعی شده است که بازی‌های ذوب آهن ایران و النصر عربستان و سپاهان ایران و بنیادکار ازبکستان در ورزشگاه خالی از تماشاگر در دبی برگزار می‌شود .به نوشته روزنامه الیوم اعضای تیم فوتبال النصر عربستان بیم آن را دارند که اتفاقات ورزشگاه آزادی بار دیگر در ورزشگاه 20 هزار نفری فولاد شهر تکرار شود.

 این در شرایطی است که در این گزارش مغرضانه عنوان نشده که چه اتفاقاتی در ورزشگاه آزادی رخ داده که باعث بیم و هراس بازیکنان النصر شده است.

 در این همین رابطه عزیزالله محمدی رییس سازمان لیگ ادعای الیوم را تکذیب کرد و گفت:« چنین ادعایی به هیچ وجه صحت ندارد. ما نمی‌خواهیم پاسخ ادعای یک روزنامه عربستانی را بدهیم. آنچه که برای ما ملاک است تشکر AFC از میزبانی ایران برای برگزاری بازی استقلال و النصر عربستان است.»

252 40

کد خبر 150752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میثم پرسپولیسی IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    کباب سوسمار حواله آل سعود و آل سقوط
  • بدون نام IR ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    ما نمی‌خواهیم پاسخ ادعای یک روزنامه عربستانی را بدهیم.
  • mahmood IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    واسه چی ما باید سیاست رو وارد فوتبال بکنیم که ضربشو بخوریم .
  • TT IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    بعد از اینکه بازی تو امارات برگزار شد اقای عزیزمحمدی میاد میگه تو امارات هم ایرانی زیاده و تیمای ما اونجا غرییه نیستن و.......
  • بدون نام US ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    0 0
    اگه اين اتفاق بيفته بايد با تمام افرادي که فضاي استاديوم را سياسي کردند برخورد قانوني بشه و خسارت ناشي از اين اتفاق هم پرداخت کنند. امان از دست کساني که ساست را عوامانه و لوث مي کنند
  • آبی IR ۰۴:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 0
    به نظرم اگه اینکار رو بکنند باید هر دو تیم ایرانی از لیگ قهرمانان کنار بکشند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین