بانک مرکزی تنها چند روز بعد از اعتراض شمس الدین حسینی وزیر اقتصادباز هم گزارش گزیده آماری را بدون رشد اقتصادی منتشر کرد.

روز گذشته بانک مرکزی گزارش گزیده امارهای اقتصادی سه ماهه سوم سال 89 را منتشر کرد در این گزارش نیز مانند گزارشات منتشر شده طی دو سال اخیر خبری از رشد اقتصادی نیست.

این در حالی است که چند روز پیش شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی از عدم انتشار نرخ رشد اقتصادی توسط بانک مرکزی ابراز تعجب کرده بود و به نظر می رسد هنوز بانک مرکزی حاضر به انتشار این نرخ نیست، قابل ذکر است که صندوق بین المللی پول چندی پیش رشد اقتصادی سال 89 ایران را حدود صفر درصد اعلام کرده بود و در حالی که مسئولین اقتصادی عنوان می کنند رشد اقتصادی کشوردر سال 89 بالا بوده است در تنها پاسخ تلویحی ارایه شده از سوی حسین قضاویی معاون بانک مرکزی گزارش صندوق بین المللی پول مورد تائید قرار گرفته و هنوز هیچ یک از مدیران بانک مرکزی حاضر به انتشار رسمی نرخ رشد اقتصادی کشور نشده اند.

گفته می شود یکی  از دلایل این عدم انتشار نا هماهنگی بین دستگاههای اجرای از جمله وزارت خانه های صنایع و کشاورزی با بانک مرکزی بوده است و نکته جالب آنکه مدیران وزارت صنایع عنوان می کنند روش محاسبه نرخ رشد اقتصادی در بانک مرکزی قدیمی و غلط است و بانک مرکزی نیز تا کنون حاضر به اصلاح روش جمع آروی اطلاعات خود و روش محاسباتی نرخ رشد اقتصادی نشده است.

از سوی دیگر منتقدان عملکرد بانک مرکزی عنوان می کنند بانک مرکزی به دستور دولت حاضر به اعلام نرخ رشد اقتصادی نیست که می تواند تمامی عملکرد اقتصادی دولت را زیر سئوال ببرد.

به هر شکل در این بین هنوز بانک مرکزی به رغم انتشار گزارشات اقتصادی که به طور معمول تهیه می کند حاضر به شکستن سکوت خود در مورد نرخ رشد اقتصادی نشده است و البته در این زمینه تنها مرجع رسمی نیست که در مورد ارایه آمار تعلل می کند، متاسفانه بسیاری از دستگاههای دیگر کشور که معمولا در جریان عادی کار خود اقدام به انتشار امار می کردند در یکی دو سال گذشته از انتشار این اطلاعات سر باز زده و حتی برخی از دستگاهها با محرمانه اعلام گردن این گزارشات امکان انعکاس دقیق اطلاعات را مختل کرده اند و این در حالی است که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود یکی از محورهای جهاد اقتصادی را انعکاس اطلاعات و اطلاع رسانی اعلام کردند.

22233/

کد خبر 150834

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میلان IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    خوب راس میگه کدوم رشد خیلی جالبه یکی پیدا شده راستگو کسی باورش نمیکنه
  • منم منم من نه منم IR ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    خب چکاره اینا دارین اینا که دارن کارشون رو به نحو احسن انجام میدن و وضع اقتصادی مملکت روز به روز بهتر و بیکاری ریشه کن میشه؟)))
  • مهران از دزفول IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است..
  • بدون نام MY ۰۲:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    0 0
    بانک مرکزی یک کم خجالتی هستند دلشون نمیآد که مردم ناراحت کنند
  • مهدی کشاورز IR ۰۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    0 0
    این همه رییس جمهور بدون دردسر اومدن ورفتن چقدراحمدی نژاد کم شانسه بیچاره!
  • h-a IR ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    0 0
    اعلام نكردن بهتر از آمار دروغ اعلام كردنه.............
  • بدون نام IR ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    0 0
    این اهالی بانک مرکزی چشم دیدن این همه رشد اقتصادی را ندارند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین