فارس نوشت:

 رئیس‌جمهور با اشاره به اجرای موفق قانون هدفمندی یارانه‌ها در کشور گفت که مسئولان صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی اعلام کرده‌اند با این کار در ایران شاهد یک معجزه هستیم.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور پیش از ظهر امروز دوشنبه طی سخنانی در آئین افتتاح نیروگاه ترکیبی یزد با بیان اینکه دیار یزد همواره انگیزانده و امید بخش است، ایستادگی و مقاومت مردم این استان را زبانزد دانست.

وی با اشاره به افتتاح نیروگاه ترکیبی یزد با توجه به شرایط و کیفیت این نیروگاه، آن را یکی از کارهای بزرگ استان عنوان و با تشکر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد: پروژه‌های خوبی در استان در حال انجام است که امیدواریم در کوتاه ترین زمان به نتیجه رسیده و موجب خوشحالی مردم شود.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه‌های دولت اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه‌های دولت تکمیل زیر ساخت‌های کشور (راه‌ها، مدارس،‌بنادر، بیمارستان‌ها و ... ) است که در همین راستا سال گذشته 21 هزار و 500 میلیون تومان سرمایه گذاری شد که این مبلغ بی نظیر بود.

احمدی نژاد ادامه داد: امسال نیز دولت 47 هزار و 500 میلیارد تومان برای بخش زیر ساخت‌های کشور پیش بینی کرده که مجلس محترم آن را به 35 هزار میلیارد تومان کاهش داد اما این کاهش در جاهای دیگر جبران شد که امیدواریم بتوانیم از همه منابع در تکمیل زیر ساخت‌ها استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تمام نیازهای اصلی کشور کار عمرانی در داخل تولید می‌شود، تصریح کرد: اگر 3 سال با رقم 45 هزار میلیارد تومان در بخش زیر ساخت‌ها حرکت کنیم دیگر کارها تمام می‌شود.

احمدی نژاد تولید و مدیریت مصرف انرژی را از دیگر کارهای دولت در برنامه ریزی‌ها عنوان و تاکید کرد برای تولید انرژی در کشور علاوه بر نفت و گاز ظرفیت بی پایان انرژی خورشید نیز وجود دارد، موجب شده کشورمان ظرفیت بالایی در این بخش داشته باشد.

رئیس جمهور به وجود ظرفیت بالای کشورمان در تولید انرژی خورشیدی اشاره و خاطرنشان کرد: از وزارت نیرو درخواست می‌کنم که به انرژی بی پایان خورشید توجه کرده و آن را جدی بگیرد چرا که ما می‌توانیم از همین راه‌ها به یکی از صادر کنندگان انرژی برق در منطقه تبدیل شویم.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در بخش نفت و گاز پروژه‌های عظیمی طی سال‌های گذشته انجام شده است گفت: تا سال 85 کشورهای غربی برای سرمایه گذاری در پروژه‌های نفتی‌مان شاهد بودیم که چقدر منت می‌گذاشتند و می‌خواستند با تحویل خواسته‌های سیاسی نامشروع‌شان کار خود را جلو ببرند. اما از روزی که دولت تصمیم گرفته با اتکا به توانمندی‌های و منابع داخلی کار را به پیش ببرد دیدیم که سال گذشته یک جا کلنگ 8 فاز پارس جنوبی به زمین زده شد.

وی ادامه داد: تولید بر بخش صنعت، کشاورزی و علم از دیگر برنامه‌های دولت است چرا که زمانی در دنیا می‌توانیم سرمان را بالا بگیریم که در تولید به کشورهای اصلی تولید کننده برسیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه سرمایه گذاری‌ها در بخش تولید به سرعت در حال انجام است، افزایش تولید در بخش سیمان، فولاد و برق را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: باید با تولید و تلاش کشور را بسازیم و این کار شدنی است.

احمدی نژاد مدیریت مصرف، اجرای عدالت در مصرف و توزیع عادلانه ثروت در کشور را از دیگر برنامه‌های دولت برشمرد و اظهار داشت: بخشی از توزیع عادلانه و اجرای عدالت در مصرف با هدفمند کردن یارانه‌ها شروع شده است که این موضوع ادامه می‌یابد.

وی افزود: در 3، 4 سالی که هر روز اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها را پیگیری می‌کردیم عده‌ زیادی در داخل و خارج با القای یاس می‌گفتند که این کار شدنی نیست اما دیدیم که این اتفاق افتاد و صندوق بین المللی پول و مسئولان بانک جهانی شاهدیم که گفتند در ایران معجزه شده است.

رئیس جمهور یادآور شد: ایران را با وجود اینکه پرچم‌دار فرهنگ هستیم تا چند سال پیش در فرهنگ و سیاست به حساب نمی‌آوردند تا چه رسد به اقتصاد که امروز ایران در دنیا به عنوان قدرت نو ظهور اقتصادی مطرح است.

احمدی نژاد با بیان اینکه اتفاق نظر یک ملت بر سر یک موضوع پیروزی و موفقیت را به به دنبال دارد که این موضوع وعده خداوند است گفت: زیرا بناهای اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها به گونه‌ای تنظیم شده که برای همیشه ادامه داشته باشد.

وی بحث مسکن مهر را نیز از دیگر برنامه‌های دولت دانست و خاطرنشان کرد: پس از گذشت 32 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بد است که بخشی از مردم مسکن مناسب نداشته باشند که دولت در این بخش با اجرای مسکن مهر درصدد است تا از فشار بازار بکاهد اما درمان مسکن در ایران این است که هدف گذاری کنیم تا خانواده ایرانی در یک خانه ویلایی زندگی کند.

رئیس جمهور یادآور شد: امکانات در کشور وجود دارد و دولت مصمم است که کشور را بسازد. اما آنهایی که ما را از نبود امکانات و منابع می‌ترسانند حتما یا شیطان هستند یا تحت تاثیر القائات شیطان قرار دارند.

احمدی نژاد با بیان اینکه پدران ما توانستند در دل کویر بهشت درست کنند، پس ما هم می‌توانیم کما اینکه توانستیم تصریح کرد: طرح آتیه از دیگر برنامه‌های دولت است که این طرح شروع شده و امسال با گستردگی بیشتری ادامه می‌یابد و با کمک شما مردم نهادنیه می‌شود.

وی گفت: طرح کارت اعتباری برای هر خانواده ایرانی از دیگر برنامه های دولت است که در آن دولت طراحی کرده هر خانواده ایرانی یک و نیم میلیون وام قرض الحسنه در اختیار داشته باشد و تا زمانی که از آن استفاده نکرده بدهکار نیست.

رئیس جمهور اسلامی ایران در خاتمه با بیان اینکه ایران شایستگی رسیدن به داده‌های اول دنیا در همه عرصه‌ها را دارد تصریح کرد: باید جامعه‌ای نمونه در اخلاق، فرهنگ، اقتصاد، عدالت و و آرامش مردم بسازیم که این ماموریت امروز ملت ایران است.

/17222

کد خبر 151267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • روح الله IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    1 0
    بله داريم مي بينيم. دستور دهيد بانك مركزي شاخصهاي واقعي اقتصاد را منتشر كند.آنوقت بشويد اول. مگر ما بخيل هستيم؟
  • بدون نام IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    0 0
    از بدهی وزارتخانه ها به پيمانکران معلوم است! ما پيمانکاران بيچاره داریم بار دولت رو هم به دوش ميکشیم! يکسال است که مطالبات ما پرداخت نشده و لی طرح های ما در حال بهره برداری و استفاده است! خدایی این حلاله؟ این حلال و حرام نیست که پول مارو ندن و لی از پروژه و طرح ما استفاده کنن؟ ما پول نداشته باشیم حقوق کارمندان مان را بدهيم ولی دولت هی پوز بدهد و ژست بگيرد که انقدر پروژه راه اندازی شده است و .........
  • نادر IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    1 0
    جدیدا رشد اقتصادی صفر درصدی، جزء درصدهای بالای رشد اقتصادی شده. .
  • بدون نام MY ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    1 0
    از ارزش پول کشور معلوم هست که چقدر این ادعا صحیح است. چرا که همه کشور های صنعتی از ارزش پولی مناسبس برخوردارند اما در مقایسه با واحد پول ما با سایر کشورها چنین چیزی نیست
  • بدون نام IR ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    1 0
    دلالی با سکه و زمین و بورس که خود دولت راه میندازه اقتصاد نیست
  • بدون نام IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    0 0
    قابل توجه دوستان..تنها كشوري كه هم ركود اقتصادي داردوهم تورم..يعني در اقتصاد محال ممكن است همچين وضعيتي تعريف شده باشد...بله اقتصاد ما بي نظيره
  • حقگو A1 ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    1 0
    با جنسهای وارداتی از چین به قدرت اقتصادی تبدیل شدیم
  • بدون نام US ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 1
    خدائی دمش گرم.من که در یک شهر کوچیکم به خوبی می تونم حس کنم که وضع مردم خیلی بهتر از 5-6 سال پیش شده.به خصوص قشر کشاورز و کارگر و کلا طبقه کم درآمد جامعه. ما که همیشه دعاش می کنیم.
  • بدون نام IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    1 0
    دولت هر حرفی میزنه غلطه فقط بی بی سی راس میگه؟ خیلی مردم نمک کوری داریم واقعا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین