۰ نفر
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
موقعیت دلار باز هم متزلزل شد

مهر نوشت: صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد جایگاه دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی در حال افول است و بانک‌های مرکزی جهان در حال کاستن از میزان ذخایر دلاری خود هستند.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد جایگاه دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی در حال افول است و بانک‌های مرکزی جهان در حال کاستن از میزان ذخایر دلاری خود هستند.

آی‌ام‌اف در گزارش جدید خود اعلام کرد: سهم دلار ذخیره شده توسط بانک‌های مرکزی جهان از ذخایر آنها در ۳ ماهه پایانی ۲۰۲۰ یه ۵۹ درصد افت کرده است که این پایین‌ترین سطح آن در ۲۵ سال گذشته است.

موقعیت دلار باز هم متزلزل شد

داده‌های آی‌ام‌اف نشان می‌دهد از زمان معرفی یورو در ۱۹۹۹ سهم دلار در ارزهای ذخیره جهان ۱۲ درصد سقوط کرده است.

در سه ماهه چهارم سهم یورو به ۲۰ درصد افزایش یافته و سهم دلار استرالیا، دلار کانادا و یوآن چین به ۹ درصد افزایش یافته است.

آی‌ام‌اف اشاره کرد: در صورتی که این روند ادامه داشته باشد کنار گذاشتن دلار بازار ارز و اوراق قرضه را متحول خواهد کرد.

۲۲۳۲۲۹

کد خبر 1513785

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین