علی باقرزاده گفت: با این حال برای استفاده حداکثری از تمام ظرفیت ها و بخش های آموزش و پرورش، واحدهای این سازمان در استان ها و شهرستان های کشور در آموزش و پرورش ادغام شدند تا با ساختار قوی تر، کار سواد آموزی دنبال شود.
باقرزاده گفت: با نامه اخیر مقام معظم رهبری فصل جدیدی از سواد آموزی آغاز شده که حاوی نکات خاصی است، اولین نکته این است که وزارت آموزش و پرورش مسوولیت اصلی برای ریشه کنی بیسوادی در کشور را بر عهده دارد و بر این اساس وزارتخانه موظف است از تمام ظرفیتها، امکانات و نیروی انسانی خود برای خدمات رفع بیسوادی استفاده کند.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور تصریح کرد: با توجه به تجربه 31 ساله سازمان نهضت سوادآموزی و بررسی آسیبها، مشکلات و موانع سوادآموزی و همچنین با شناخت واقعی که از ظرفیت و اراده آموزش و پرورش وجود دارد، ادغام این دو ارگان موثرترین و کارآمدترین مدل ممکن برای استفاده بهینه از ظرفیتها برای تحقق ریشه کنی بیسوادی در گروه سنی 49 تا 10 ساله کشور است.
به عقیده او ادغام نهضت سوادآموزی در ادارات کل آموزش و پرورش، موثرترین و کارآمدترین مدل ممکن برای ریشه کنی بیسوادی در کشور است.
او همچنین گفت: سازمان نهضت سوادآموزی از بدو تاسیس و تشکیل سازمانی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و رییس سازمان نیز همزمان معاون وزیر بوده، لذا این پیوستگی از گذشته بین این دو ارگان وجود داشته است، چرا که طبق قانون نیز باید هماهنگیهای لازم در زمینه فعالیتهای آموزشی انجام میشد.
به گفته باقرزاده با ادغام، سازمان نهضت سوادآموزی میتواند از تمام بخشهای مختلف آموزش و پرورش برای بازمهندسی و بازسازی ساختارجدید خود استفاده کند: اصلاح ساختار این سازمان بخشی از برنامه بوده و به طور کامل از این طرح استقبال میکند، چراکه پیشنهاد دهنده ساختار جدید نیز خود سازمان نهضت سوادآموزی بود.
او همچنین گفت: با اجرای طرح ادغام، مدارس نسبت به موضوع ریشه کنی بیسوادی مسوولیت مییابد و حدود 60 هزار مدرسه و مدیران این مدارس و مجتمعهای روستایی در قبال حذف بیسوادی مسوولیت خواهند داشت، لذا تمام امکانات و تجهیزات ادارات کل آموزش پرورش استانها به کمک سوادآموزی میآیند.
4747
نظر شما