۰ نفر
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
برنامه ویژه اسکوچیچ برای پنالتی‌ها

تیم ملی ایران بازیکنان پنالتی زن زیادی را در فهرست خود دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شاگردان دراگان اسکوچیچ در حالی رهسپار بحرین خواهند شد که چهار بازی سرنوشت ساز را در این کشور خواهند داشت و احتمال دارد حتی کار صعودشان به تقابل گل کشیده شود.

نکته جالب حضور پرتعداد بازیکنانی است که در سال‌های اخیر در ضربات پنالتی عملکرد خوبی داشته‌اند. کریم انصاری‌فرد در جام جهانی به این شکل دروازه پرتغال را باز و علیرضا جهانبخش نیز در جام ملتها پنالتی خود را تبدیل به گل کرد.

مهدی طارمی در دو فصل اخیر ۱۰ گل از روی نقطه پنالتی در لیگ پرتغال زده و سردار آزمون نیز این فصل سه گل را با پنالتی به ثمر رساند. مهدی ترابی نیز ۸ پنالتی اخیر با پرسپولیس را هدر نداده است.

دیگر بازیکنان تیم ملی نیز کم و بیش در پنالتی زدن موفق بوده‌اند. از کنعانی، نعمتی و شجاع که در بازی با النصر پنالتی زدند تا احسان حاج صفی که در تراکتور و البته تیم ملی، عملکرد خوبی در پنالتی زدن داشته است.

حال باید دید که اسکوچیچ کدام بازیکن را به عنوان پنالتی زن اول تیمش انتخاب خواهد کرد.

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1520634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آرتمیس IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
    7 1
    حتما یا طارمی یا ترابی را انتخاب میکنه
  • اتحاد برای سعود به جام جهانی IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
    1 0
    به نظر من طارمی پنالتی میگیره انصاری فرد پنالتی میزنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین