غلامعلی پیرایرانی: مجری مناظره باید جسور باشد

ایسنا نوشت: غلامعلی پیرایرانی ـ گوینده و گزارشگر باسابقه صداوسیما ـ معتقد است: مجری و برنامه‌های رادیو و تلویزیون زمانی مورد اعتماد هستند که سوالات مجری از مسوولی که در مقابلش قرار می گیرد، پرسش های مردم بوده و از پیش تعیین شده نباشد.

پیرایرانی درباره ویژگی‌های مجری مناظره‌ها گفت: دوره‌های مختلفی نیاز است تا این عزیزان باتجربه شوند. یک مجری وقتی در کنار یک کاندیدا قرار می‌گیرد، باید آنقدر به مسائل احاطه و آنقدر جسارت داشته باشد تا بتواند سوالات مردم را بپرسد. اگر غیر از این باشد، ما نمی‌توانیم به این مجری اعتمادی داشته باشیم.

او ادامه داد: حتی یک مجری نباید قبل از مصاحبه با کاندیدا، سوالاتش را مطرح کند؛ بهتر است پرسش ها را در حین مصاحبه بپرسد و با دست پر در برابر فرد مصاحبه شونده بنشیند و اگر دید که شخص به خطا می‌رود، بدون استثناء مساله را مطرح کند. اینجاست که مردم می‌توانند به چنین مجریانی و برنامه‌ای که ضبط می‌شود اعتماد کنند و صداوسیما یک برنامه نمایشی به مردم تحویل ندهد. اینگونه مسائل را باید از دیرباز در نظر می‌گرفتیم.

پیرایرانی سپس به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: در این دوره آقای ظهوریان را انتخاب کردند. ایشان گوینده خبر خوبی هستند اما من نمی‌دانم چقدر به مسائل مملکتی احاطه دارند؛ اما صد درصد می‌دانم با توجه به معذوریت و تواضعی که آقای ظهوریان در چهره شان آشکار است، نمی‌توانند در برابر برخی از کاندیداها قد علم کنند و ناچار هستند آنچه را که کاندیدا مطرح می‌کند با بله گفتن از آن بگذرند؛ این دست مسائل به برنامه و مجریان لطمه خواهد زد.

این گوینده باسابقه تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم مجریان اولا جسور باشند. ثانیا به تمامی مسائل مملکت آگاه باشند و ثالثا سعی کنند که حتما سوالات مردم را بپرسند و در نهایت با دقت تمام بشنوند و از میان آنچه که کاندیداها مطرح می کنند، سوال دربیاورند؛ نه اینکه سوالات از پیش تعیین شده را برایشان مشخص کنند و بعد مجری در همان محور، سوال بپرسد.

او در ادامه درباره لزوم تربیت مجریان متخصص در صداوسیما، گفت: ما در صداوسیما باید از هر قشری مجریانی داشته باشیم و خود مجریان هم باید سعی کنند در مسیری گام بردارند که در آن به تخصص برسند. اگر قرار باشد که یک مجری به تمامی رشته‌ها بپردازد، هم صداوسیما از حضور مجریان متخصص فقیر خواهد بود و هم خود مجریان در میان مردم نمی‌توانند اعتباری کسب کنند؛ بنابراین هر تشکیلاتی مثل صداوسیما وقتی مجریان یا گویندگانی را به خدمت می‌گیرد باید به کنه قضیه پی ببرد و به استعداد آن‌ها دست پیدا کند؛ ببیند در چه زمینه‌ای می‌توانند کار کنند بعد در همان زمینه آن‌ها را پرورش دهد و به کار بگمارد.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1521192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    2 0
    این جناب حیدری هم که قرار است مجری مناظره ها باشد نیز بسیار خجالتی است !
  • نکته سنج US ۰۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    2 0
    دروغ نگفته اند که تماشاگر پهلوانه و این آقای مجری ماسابقه بلانسبت یعنی مجری سالهای قبل و پیشکسوت به قول خودشان و تعجبم در اینه که ایشان خودش هم میداند که تمام صدا و سیما از روز اول انقلاب هیچ استقلال و رسمیتی که در جهان رسانه ای هست رو نداشته و متاسفانه الان که فقط اسمی از رسانه ملی رو داره وگرنه که همه میدونیم که افسار این صدا و سیما دست چه گروهی هست پس لطفا نه ایشان و بقیه اصلا بی خیال مجری توان مند و سوالات مردم و دیگر مرسومات رسانه ای جهان آزاد بشن که هم خودتان راحت بشید از جواب هایی که حتی بدرد گول زدن یک بی سواد هم نمی خوره چه برسه به کسانی که به دنبال گردش آزاد اطلاعات هستن وگرنه اگه حتی با تمام معذوریت ها و تعاملات و سانسور ها گاه و بی گاه فقط ده درصد به اصحاب رسانه ای و مجریانی تازه کار در صدا و سیما اجازه و آزادی عمل میدادن با شناختی که از ای کیوی ایرانی جماعت دارم این آقایان به اصطلاح اصلح انتخابات باید کاسه کوزه شون رو جمع می کردن و انصراف میدادن و یا اصلا سروکله شون ان دور برا پیدا نمی شدن