نجات معجزه‌آسای راننده پژو در بزرگراه همت

فارس نوشت: سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پایتخت از برخورد شدید یک دستگاه پژو ۲۰۶ با گاردریل‌های بزرگراه همت و نجات راننده توسط تیم گشتی پلیس‌ راهور خبر داد.

سرهنگ مهدی نامجو سرکلانتر پلیس بزرگراههای پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد شدید سواری پژو ۲۰۶ با گاردریل های بزرگراه همت و نجات راننده توسط تیم گشتی پلیس راهور خبر داد.

سرهنگ نامجو در تشریح خبر فوق اظهار داشت: در ساعت ۸ صبح امروز در مسیر بزرگراه همت محدوده شیخ بهایی یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ ناگهان از مسیر خارج شده و پس از برخورد شدید با گاردریل های کناری بزرگراه و شکستن چندین گاردریل وسط بزرگراه متوقف می شود.

نجات معجزه‌آسای راننده پژو در بزرگراه همت

وی افزود : با حضور به موقع کارشناسان منطقه ۲۴ پلیس راهور فاتب در موقعیت حادثه و بدلیل خطرات و اهمیت موضوع و وجود این خودرو در لاین سرعت بزرگراه بلافاصله راننده ۲۰۶ که درون خودرو محبوس شده بود با تلاش تیم حاضر از خودرو بیرون کشیده و به محل ایمن منتقل شد.

وی گفت: دیگر تیم های مستقر بلافاصله با کمک جرثقیل این خودرو را که در میان گاردریل ها رفته بود خارج کرده و به کنار راه منتقل کردند.

سرکلانتر پلیس بزرگراههای پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: علل حادثه سرعت زیاد و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه بود؛ عوامل اورژانس نیز در محل به مداوای راننده مصدوم پرداختند.

وی از رانندگان خودروها درخواست کرد که حین حرکت از سرعت و سبقت جدا خودداری کنند تا شاهد بروز اینگونه حوادث در سطح شهر تهران نباشیم.

۲۳۵۲۳۱

کد خبر 1521262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین