۰ نفر
۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۲

فارس نوشت:

رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اهداف سازمان میراث در آینده، تصریح کرد:‌ سازمان میراث، مجدانه و با حداکثر توان،‌آماده هرگونه مساعدت و همکاری با کسانی است که دلشان برای ایرانیّت این کشور می‌سوزد.

روح الله احمدزاده، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که خود را از حامیان جدی مکتب ایرانی می داند، در مراسم افتتاح 3 موزه در مجموعه تاریخی سعدآباد گفت: نظریه فرهنگ در دولت نهم و دهم مبتنی بر تنیدگی ایرانیّت و اسلامیّت است.

در این افتتاحیه که مجید بقایی، رییس سابق سازمان نیز حضور داشت، احمدزاده با اشاره به اهداف سازمان میراث در آینده، تصریح کرد:‌ سازمان میراث، مجدانه و با حداکثر توان،‌آماده هرگونه مساعدت و همکاری با کسانی است که دلشان برای ایرانیّت این کشور می‌سوزد.

4747

کد خبر 152886

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منصف IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۲
    0 0
    اقا اسم را درست مرقوم بفرمائيد. حميد بقائي !؟
  • بدون نام IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۲
    0 0
    از كسي كه حامي جدي ساخت سد سيوند و در عين حال تخريب مقبره كورش بوده چنين حرف هايي بعيد نيست/همين ادم شايد در دولت آينده بشه حامي مكتب ايراني اسلامي و در دولت بعديش دوباره بشه حامي مكتب ايراني

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین