برنا نوشت:

رییس آموزش و پرورش شهر تهران گفت: دریافت وجه از اولیا بابت مصرف انرژی تخلف است و مدارس نباید بدون رضایت از دانش آموزان مبلغی دریافت کنند.

 علی یزدیخواه اظهار داشت: مدارس دولتی بدون کمک مردم و اولیا نمیتواند اداره شود، اما این به معنای دریافت وجه برای ثبت نام نیست.

رییس آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به این مطلب که ارایه هرگونه کمکی از سوی والدین به مدارس باید به صورت داوطلبانه باشد، افزود: اولیای مدارس باید توجه داشته باشند که دریافت هرگونه وجه به جبار از خانواده ها تخلف است.

وی درباره دریافت شهریه به بهانه مصرف انرژی نیز خاطرنشان کرد: هیچ مدرسه ای نباید به بهانه افزایش قیمت انرژی از دانش آموزان مبلغی دریافت کند و در صورت مشاهده چنین مواردی به شدت با این افراد برخورد می شود.

یزدیخواه بیان کرد: اگر کمک های والدین در قالب داوطلبانه و با رضایت کامل باشد مشکلی وجود ندارد اما نباید به اجبار و با بهانه کسر از نمره انضباط شهریه از اولیا دریافت شود تا خانواده ها تحث فشار برای پرداخت چنین هزینه هایی قرار بگیرند.

رییس آموزش و پرورش شهر تهران با بیان این که آموزش و پرورش آماده دریافت شکایات والدین در این خصوص است، تصریح کرد: مرکز ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش تهران آماده رسیدگی به هر گونه شکایت درباره دریافت شهریه به صورت غیرقانونی و سایر موضوعات است.

234/45

کد خبر 153000

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
    1 0
    مسئولان محترم از این حرفها همیشه موقع ثبت نام می گویند ولی مدیران محترم مدارس با زورگوئی زیاد کار خودشان را می کنند و پولهای هنگفتی می گیرند که واقعا جای تاسف داره. دیگه امسال هم که سوژه هدفمندی دستشون هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین