کیهان: سلبیریتی ها سواد ندارند،کتاب هم می نویسند

کیهان نوشت:یک نویسنده معتقد است برخی از بازیگران سلبریتی با اینکه سواد و قلم درستی ندارند اما برای اینکه خود را در ابعاد دیگری مطرح کنند به نویسندگی رو می‌آورند.

راضیه تجار پیرامون حضور برخی سلبریتی‌ها به‌عنوان نویسنده به میزان گفت: برخی از سلبریتی‌ها توانایی نگارش کتاب و محتوا را به خوبی دارند و این ارزشمند است استعدادهای آنان در این زمینه سبب می‌شود که بتوانند کتاب‌های خوبی را در کنار توانمندی هنریشان به جامعه ارائه کنند، اما تعداد این افراد بسیار کم و انگشت‌شمار است، اما موجی که به تازگی شکل گرفته که سلبریتی‌هایی که قدرت و قلم نگارش درستی ندارند متأسفانه پا به عرصه قلم گذاشته‌اند و با ارائه برخی کتاب‌ها خود را به اهالی قلم و فرهنگ نزدیک می‌دانند.

این نویسنده پیشکسوت تأکید کرد:باید توجه داشت که یکی از ویژگی‌ها و نشانه‌های نویسندگی این است که نویسندگان افرادی با شخصیتی آرام و به دور از هرگونه حاشیه هستند لذا برخی بازیگران سلبریتی با ورود به عرصه ادبیات قصد دارند در ابعاد دیگر خود را مطرح کنند، برای مقایسه یک نویسنده با یک سلبریتی عموما با اتکا به ویژگی‌های روحیه‌ای سلبریتی‌ها و علاقه فراوان آنها به دیده شدن تفاوت‌ها بسیاری وجود دارد؛ یک نویسنده که اهل فرهنگ و دانش بوده روحیه‌ای کاملاًً متفاوت دارد.
تجار پیرامون علل گرایش برخی سلبریتی‌ها برای نشرکتاب خاطرنشان کرد:اشتباه از زمانی رخ داد که برای معرفی و تبلیغ برخی کتاب‌ها جهت دیده شدن ازبازیگران استفاده شد این امر سبب شده تا سال‌های بعد برخی سلبریتی‌ها به فکر نگارش کتاب بیفتند اگرچه برخی از همین سلبریتی‌ها افرادی هستند که چندان به مطالعه گرایش ندارند پس آثار خاصی نیز نمی‌توانند ارائه کنند، اما باید توجه داشت که کار را باید به کاردان و اهلش سپرده تا بتوان کتاب یا کالایی ارزنده و ارزشمند تولید کرد و آن را در اختیار عموم قرار داد؛ تجربه نشان داده که هر کس در مسیری غیر از تجربه و تخصص خود حرکت کند با شکست مواجه خواهد شد و این امر پیرامون برخی سلبریتی‌ها نیز وجود دارد کتاب‌هایی که توسط این افراد منتشر می‌شود فقط برای مدتی کوتاه دیده می‌شود و چهره کاذب به دست می‌آورند.

23302

کد خبر 1533625

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    99 7
    ما روزنامه هم داریم که خواننده ندارد ولی چاپ میشود
    • NL ۰۹:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
      30 5
      در بیسوادی خود کیهانی ها شکی نیست، ولی این را درست گفتن، همونطور که الان شما با پول میتونی پایان نامه کارشناسی ارشد یا حتی دکتری بخری، هستند کسانی که پول میگیرند یه کتاب از قبل نوشته شده را به نامت چاپ میکنند بدون اینکه یک کلمه اش را نوشته باشی
    • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
      8 17
      پس شما چرا می‌خونید؟!
    • حسین IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
      20 18
      ومخاطب داریم متن خبررانمی خواندولی نظرمی دهد...!!!خبرآنلاین وعصرایران باهمین تیترهای مغرضانه شون کیهان روتندرووعبدی ومهاجری روروشنفکر ونیروهای نظامی وروحانیت به خصوص علم الهدی راکاسبان تحریم ودشمنان ملت معرفی کرده...مرگ برمهندسی تیتر...متن خبررابخوانید...
    • IR ۲۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
      0 0
      حسین پیداس خیلی دردت اومده از این کامنت !خود برادر حسین نیستی تو ؟!
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    24 7
    کیهان خیلی بیخوده ولی اینجا را راست میگه خوب
  • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    17 29
    کیهان قطعا با فاصله برترین روزنامه ایرانه
  • غوزتپه IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    21 17
    آقای کیهان ، دستت رو شده ، تو سواد نداری
    • IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
      8 1
      اسمتون چیه آقای باسواد؟!
  • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    37 10
    مشکل اونجاست که بی سوادها خودشون را باسواد میدونند و شدن مدیر مسئول روزنامه
  • محمد IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    7 0
    خبرآنلاین چرافقط برای بعضی از اخبارتون نظرات میگذارید؟ خبرآنلاین مغرضانه خبر پخش می کنید.
  • مهدی IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    2 5
    کتاب بنویسند اگر کتاب خوبی بود مردم استقبال میکنند اگر بد بود مردم استفاده نمیکنند کیهان فراموش کرده که از قدیم گفته اند مشک دانست که ببوسید نه آنچه هزار بگوید
    • IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
      0 0
      این ضرب المثل رو از کجا آوردی ؟ شاید منظورت این باشه ... مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید
  • IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    7 3
    بعضی بیسوادها هم روزنامه مینویسن.میبینی تو رو خدا؟
  • IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    20 4
    بیسوادها هم میتوانند با هزینه شخصی خود کتاب چاپ کنند و یا استقبال میشود یا مردم آنرا نادیده میگیرند. اما چرا باید یک روزنامه را یک جریان فکری از بیت المال عموم مردم برای ۴۳ سال اداره کند و انرا به تیراژ نزدیک صفر برساند و از طرفی خلاف منافع ملی هم مطلب بنویسد؟ کیهان با پول شریعتنداری چاپ میشود که فقط نظرات او را چاپ کند؟
  • مهدی IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
    1 0
    کیهان روز نامه بسیار خوبیست البته فقط برای شیشه پاک کردن امتحانش کن شوکه میشی
  • IR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    0 0
    دور دوره کم سوادهاست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین